• PimPim83

    Mingel och tilltugg INNAN vigsel??

    Jag tycker att det blir lite "kaka på kaka" att ha mingel både före och efter vigseln. Jag tycker visserligen att det är en bra idé med mingel innan vigseln, men då ska man nog hoppa över att ha mingel efter vigseln också. Jag hade nog satsat på att bjuda in till vigseln kl 16 och sedan köra mingel ca en timme efteråt om jag vore du.

    Vi ska gifta oss borgerligt kl 17:00. Ca 17:30 tar vi välkomstskål och mingel för att sedan sätta oss till bords ca kl 18:00.  Vi gifter oss i samma lokal där vi ska äta bröllopsmiddag och kommer endast bli 18 personer om alla tackar ja, därför tycker vi att 30 min mingel räcker för oss.


  • PimPim83
    Carli skrev 2013-03-15 14:13:48 följande:
    Efter alla era bra synpukter lutar jag nu åt följande uppägg: att alla får ett glas bubbel alt motsv alkoholfritt vid ankomst, du har nog rätt Dellelgarin, de flesta är väl i god tid till ett bröllop, så jag räknar på att folk börjar droppa in vid 15.30, Toastmastern visar dem till rätta, de kommer att stå i en halvcirkel runt vigselplatsen. Efter vigseln bli det påfyllning för brudskål samt ngt lättare tilltugg och mingel fram till det är dags att sätta sig til bords. 
    Vad tror ni? 

    Vi kommer att ha vickning/nattamat också Chicita... ingen kommer att gå hungrig från vår fest Flört
    Det låter som ett jättebra upplägg tycker jag! Glad
Svar på tråden Mingel och tilltugg INNAN vigsel??