• dellelgarin

    Mingel och tilltugg INNAN vigsel??

    Vi kommer ha utomhusvigsel kl 16 och kommer att bjuda på något att dricka samt typ en kringla innan vigseln, det blir lite picknik stuk..vi räknar med att folk börjar droppa in ca 30 minuter innan. De som skall spela under vigseln kommer spela lite aukustiskt under "förminglet"
    Vigsel ca 20-30 minuter och sedan skall vi fotas
    När gästerna kommer hem till oss ca 16,45-17 (skall ha festen uppepå vårat ladloft) så kommer det serveras bubbel och "drinktilltugg" vi kommer sätta oss till bords tidigast 18.15 sen blir det förätt, buff , tårta och sen vickning, vi kör all in helt enkelt :)

  • dellelgarin

    Vi tänker mest att efterssom gästerna ändå är där kan man bjuda på något drickbart innan/till vigseln, sedan tar de ju en timme till innan de är på plats vid festlokalen, och vi skall fotas efter vigseln så gästerna kan ju knappast stå på gårdsplan och glo :) de skall ju ha något att göra medans de väntar lixom.

    Men hade vi haft traditionell kyrkvigsel så hade vi nog skippat "förminglet" sen gillar vi at skåla oxå iof, förminglet kommer att bestå av endast alkoholfri dryck..

  • dellelgarin
    Carli skrev 2013-03-15 14:13:48 följande:
    Efter alla era bra synpukter lutar jag nu åt följande uppägg: att alla får ett glas bubbel alt motsv alkoholfritt vid ankomst, du har nog rätt Dellelgarin, de flesta är väl i god tid till ett bröllop, så jag räknar på att folk börjar droppa in vid 15.30, Toastmastern visar dem till rätta, de kommer att stå i en halvcirkel runt vigselplatsen. Efter vigseln bli det påfyllning för brudskål samt ngt lättare tilltugg och mingel fram till det är dags att sätta sig til bords. 
    Vad tror ni? 

    Vi kommer att ha vickning/nattamat också Chicita... ingen kommer att gå hungrig från vår fest Flört
    Låter superbra :)
Svar på tråden Mingel och tilltugg INNAN vigsel??