Inlägg från: sandrajensenfoto |Visa alla inlägg
  • sandrajensenfoto

    Bojkotta spammande fotografer!

    Jag vet inte om ni har sett det nya företagspaketet för företagare

     - Företagsinloggning i forumet. (Som PLUS-företag har du den unika möjligheten att diskutera direkt med potentiella kunder i Bröllopstorgets forum.) 

    Så det är inte alla företagare som spammar. 


    Fotograf Sandra Jensen www.sandrajensen.se
  • sandrajensenfoto

    Jag håller med dig daniiel. Jag är seriös fotograf och har betalat för PLUS kund och skule önska att det var en tydligare markering. Som företagare vill man vara seriös. Jag diskuterar det med Bröllopstorget. Men även som företagare får man inte ge erbjudande i forumet, utan bara tala om att man är ledig det datumet eller säga att man finns. Jag vill inte lägga in trådar med mitt privatkonto, men måste göra det just nu. 


    Fotograf Sandra Jensen www.sandrajensen.se
  • sandrajensenfoto
    Jag tänker inte svara i forumet förrän de fixat detta. Jag vill inte uppfattas som en spammare. Jag får t ex hjälpa brudpar att berätta om vad en bröllopsfotograf gör eller bemöta frågor, t ex avtal och annat. Jag får också länka till min sida och tala om att jag är ledig det datumet, men jag få inte annonsera ut i kommeriellt syfte.

    Detta gäller:
    För företagsregistrets PLUS-kunder är reglerna friare. PLUS-kunder får delta i forumet som företag i kommersiell bemärkelse och ekonomiskt syfte. En PLUS-kund får skriva om den egna verksamheten och sitt yrke. PLUS-kunden får också länka till företaget/verksamheten i forum och interaktiva tjänster.


    PLUS-kunden får dock inte använda forumet som reklamkanal för utbudsannonsering. PLUS-kunden får inte starta trådar i kommersiellt syfte, eller svartmåla andra företag eller produkter.

    I forumet får PLUS-kunden:
    - Marknadsföra sin existens och sina tjänster på ett övergripande, relevant sätt, genom att svara i trådar.
    - Svara och kommentera som expert inom sitt område. Svaren ska vara generella och objektiva.
    - Bemöta eventuella frågor och kritik.
    PLUS-kunder som missköter sig i forumet blir, precis som vanliga medlemmar varnade. Upprepat missbruk av PLUS-kontot ger Bröllopstorget rätt att stänga av PLUS-kunden utan ekonomisk ersättning. Övriga medlemmar i forumet kan välja att dölja inläggen från PLUS-kunderna.
Svar på tråden Bojkotta spammande fotografer!