• TheD

    Välgörenhetsfavours!?

    Det är lite farligt... För alla har faktiskt positivt åsikter om välgörenhet eller om den organisation ni väljer. Jag tillhör skaran som skulle bli irriterad. Om jag vill ge till välgörenhet så är det upp till mig, ingen annan ska tala om för mig att jag har t.ex skänkt ett träd. I daniiels fall förstår jag tanken och vore jag släkt där skulle jag absolut applådera :)

  • TheD
    Chicita skrev 2013-03-13 13:59:47 följande:
    Självklart ska brudparet få ha den dag dom vill. Men då är det ju bra om dagen speglar dom och inte något dom försöker att vara.
    Om dom aldrig ger till välgörenhet, inte är engagerade på något sätt så känns det fejkat och fult. Som att någon försöker göra sig bättre än dom är.

    Som sagt. Om brudparet har en koppling till den organisation som dom vill donera till så är det bara trevligt. Men jag (och fler med mig) vill få välja välgörenhet själva och inte på ett sätt då "tvingas" att stödja något.

    Vi hade favours. Så jag är inte emot favours generellt.
    Men jag är emot att folk ska ha favours "bara för att ha" favours. Det är slöseri på pengar. Och om det också bara är för att framstå som bättre än man är... tja då är det ännu onödigare.
Svar på tråden Välgörenhetsfavours!?