Inlägg från: Anonym (dröm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dröm)

    Vill ha barn men vi studerar.

    TeSsAn90 skrev 2013-03-02 22:15:18 följande:
    jag fick barn som student och sambon gick på socmen under föräldra ledigheten så gick vi på soc vilket inte var något konstigt alls för oss eller för någon annan häller.. så jag ser inte problmet med att skaffa barn när man studerar.. 
    barn behöver inte kosta alls många kronor i månaden, kläder löser sig alltid, köp begagnat så kommer man väldigt billigt undan...

     
    Ja fast att behöva gå på soc ser ju inte jag som en lyckad planering. Så det ser jag som det stora problemet i eran lösning. Hur kan man ens planera ett barn när man knappt har någon inkomst och inte kan försörja ens sig själv utan soc?
    Snacka om att leva på samhället.
  • Anonym (dröm)
    Mustikka skrev 2013-03-02 23:00:37 följande:
    Socialen är där för att trygga och hjälpa dem som behöver hjälp. Man lever inte på samhället om man får bidrag som man behöver. Du vet inte vad som hänt med den familjen, det är inte många som vänder sig till socialen om man inte behöver hjälp. Visst finns det fall som kan utnyttja sådana tillfällen men vem vill bara kunna leva på socialbidrag? och dessutom gör man granskningar, man ger inte bara bort pengar hur som hellst.

     
    absolut fast i det här scenariot så verkade ju det vara ett planerat barn som planerades medan hon pluggade och han gick på soc. sen om det blir så ändå är väl en sak men att planera det och sen säga att det fungerar sååååå bra att skaffa barn medan man plugga låter bara som ren idioti.
    Det ser jag inte som ett bra tillfälle att planera barn.
Svar på tråden Vill ha barn men vi studerar.