• PMB

    Berätta om den bästa bröllopsfesten ni gått på, nyfiken!

    stormhelen skrev 2013-05-07 01:33:01 följande:

    Hoppas på att vårt bröllop inte blir så. Hälfen av gästerna kommer ju vara samma på vårt bröllop.  =P


    Hur motverkar man detta?


    Just den biten med dansgolvet har att göra väldigt mycket med vilken musik man har och om de som går upp på dansgolvet bjuder på sig själv. Det senaste bröllopet jag var på så hade de först liveband som satte igång med en conga line och sen drog de musiker som hade bärbara instrument hela tåget ut på gården och runt bland folken vilket gjorde att många hakade på och sen var vi helt plötsligt ett fullt dansgolv Skrattande Därefter när de hade DJ spelade han de låtar som gästerna hade fått önska i förväg och de låtar som drog upp flest folk var gamla klassiker såsom schlager, YMCA, osv. Jag tror det har att göra med att de dels är lätta att dansa till och dels har man igenkänningsfaktorn (och kanske glada minnen från när man dansade till dem förr) som gör att man blir glad och vill dansa och bjuda på sig själv.

    Hur är den andra hälften av gästerna? Gillar de att dansa? Om de gör det så kommer de antagligen smitta av sig på de andra så länge de inte sluter sig i en egen ring utan tycker det är kul att andra deltar också. Förstår du hur jag menar?

    När det gäller det övriga på din m2bs brors bröllop.. Se till att inte ha otrevlig personal Flört Middagen i sig kommer i mångt och mycket bero på vilka som anmält tal och liknande till er toastmaster och om ni har några särskilda förväntningar om det av någon anledning inte skulle bli så många tal så borde ni prata med dem. T.ex om du inte är förtjust i lekar så be dem att inte fylla upp tiden med det utan att du/ni skulle föredra ett mysigt bildspel eller liknande.
  • PMB
    stormhelen skrev 2013-05-07 10:53:34 följande:

    Vilket bra svar! Skrattande Tack!


    Ska tänka på allt som du sa. =)


    Det var så lite så. Musikbiten är inte jättelätt. Vi håller på att försöka få ihop en spellista själva som ska inbjuda till att dansgolvet håller igång (vill ju inte få ett bröllop där folk uppfattar det som dött och tråkigt Flört)
Svar på tråden Berätta om den bästa bröllopsfesten ni gått på, nyfiken!