• Kalaspinglan

    Berätta om den bästa bröllopsfesten ni gått på, nyfiken!

    De bästa bröllopen har alla haft detta gemensamt:
    - genomtänkt bordsplacering -- bordssällskapet gör JÄTTEMYCKET för hur festen artar sig. Sitter man med folk man inte har ett dyft gemensamt med, och som inte heller försöker anstränga sig för att få diskussionen att flyta, då blir stämningen lätt låååångtråkig.
    - bra toastpersoner som har planerat programmet tillsammans med köket, så att ingen håller tal när folk precis fått mat på tallriken.
    - tillräckligt mycket mat! (Har varit på bröllop där man gått hem hungrig, inte lyckat).
    - liveband/dj som får igång stämningen på dansgolvet efter bröllopet

    Bröllop som varit mindre kul:
    - tråkig/ogenomtänkt bordsplacering (t.ex. att sätta folk som fyllt 25 vid "ungdomsbordet" där resten är i åldrarna 12-16)
    - en middag som drar ut på tiden pga toastmaster inte koordinerat något alls med köket. På ett bröllop satt vi till bords i 5 timmar för att köket inte visste när de skulle servera huvudrätterna.
    - "alternativ" musik på dansgolvet -- på ett bröllop var det nån gäst som fick för sig att ändra i låtlistan så det enda som spelades var indiepop som ingen annan hade hört tidigare. Det var tomt på dansgolvet kan jag säga.
    - lekobligatorium. Nej jag leker inte. Frågesport och sånt är ok, men lekar där man ska "bjuda på sig själv" och göra både det ena och det andra gillar jag inte.
    - bukettkastning där det varit omöjligt att undkomma om man inte ville vara med.

Svar på tråden Berätta om den bästa bröllopsfesten ni gått på, nyfiken!