Inlägg från: Anonym (Barn längtan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Barn längtan)

    Längtar så otroligt

    Hej,


    Jag tror jag bara behöver skriva av mig. Att man planerar barn är inget man vill prata om högt med nära och kära om det (Peppar peppar) inte skulle gå vägen.
    Men jag pratar nog hål i öronen på min sambo snart. Missförstå mig rätt han vill också och längtar också. Men jag kan inte beskriva känslan riktigt.


    Vi har pratat om att börja försöka om ett par månader. Vi gifter oss i juli och jag vill inte vara höggravid på bröllopet. Men jag längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!


    Vi har pratat om barn ett par år men bestämde för 1 år sen att vi skulle börja försöka strax innan bröllopet, nu är det bara ett par månader kvar men emellan åt har jag sån längtan att jag inte kan tänka på annat. Längtan efter att få pluss på stickan, vara gravid och framförallt ha en liten bebis i mina armar, mitt barn!


    Är jag konstigt? Är det någon annan än jag som kan känna den här enorma längtan efter barn? Efter familj?
    Jag längtar inte bara efter en bebis utan efter att vara en familj, jag kan fantsiera om hur mina barn kommer och väcker mig på julaftons morgon.
    Hur jag och min kille går hand i hand med våra barn på sommar semestern.

  • Svar på tråden Längtar så otroligt
  • Anonym (Barn längtan)

    Åh det är inte bara jag alltså! Vi tänkte att vi slutar skydda oss i slutet av april efter mensen i april. Sen kör vi på och hoppas att det går vägen fort hihi.
    Jag tog ut min kopparspiral i november så vi har använt kondom eller mitt pessar så det är inget hormonellt "ivägen" som vi behöver ta hänsyn till.


    Hur har ni gjort?


    Min sambo längtar också massor, men jag tror inte heller att det är riktigt samma sak för killar. Dock kommer det ofta meningar som " Åh tänkt när det där är vi" och så pekar han på en familj i lekparken. Eller " Älskling jag vill också öppna dörren och höra små fötter som kommer springande mot mig och ropar Paappa!!"


    Då längtar jag ju bara ännu mer hahah..

  • Anonym (Barn längtan)

    Jag har ÄL 11 maj som vi tänkte sikte på. Kommer börja lite smått innan och inte bara på ÄL. Kan inte få nog av min karl hur som haver haha...


    Jag tänker lite att OM det mot förmodan skulle gå vägen på första försöket är jag bara i vecka 7 vid tillfälle för bröllopet då är bebisen ungefär stort som ett smultron, då lär det inte påverka min klänning hehe!


     


    Jag kan inte dämpa min längtan! Det är det ända jag tänker på! Tar ett glas av mitt favorit vin och tänker på att jag inte kommer få dricka det på över ett år hahah!
    Har du något bra tips?

  • Anonym (Barn längtan)

    Absolut har vi pratat namn! Men jag vet inte om jag vill avslöja dom haha. Vi har två flicknamn och två pojknamn =).


    Ni då? Har ni pratat något om det?


     


    Jag vill egentligen inte säga det här högt med risk för att det blir så men tänk om man köper bebis kläder och så blir det ingen bebis? =( Min värsta fasa.
    Jag tänkte nog börja handla först när vi passerat vecka 12 i så fall och den största missfallsrisken är borta.

  • Anonym (Barn längtan)

    Du har absolut helt rätt i att man ska tänka positivt! Jag längtar efter att få handla små söta sparkdräkter!

  • Anonym (Barn längtan)

    Nej,


    Vi känner båda två att vi gjort allt vi velat göra på egen hand som singlar, som par bara han och jag och det vi fortfarande vill göra kan vi lika gärna göra med ett barn.
    Vi kommer så småningom behöva byta bostad och vi har börjat leta större men annars så finns det inget som hindrar oss från ett barn.


    Vi har fasta inkomster, fast boende, bil osv osv. Det enda vi saknar är ett barn hihi

  • Anonym (Barn längtan)

    Jaha, ja jag har alltid varit stenhård med att jag vill vara gift innan jag får barn och min kille är likadan. Därför vi väntat med att börja försöka för att bröllopet ska bli av innan.
    Vi har faktiskt väldigt bra inkomster båda två så vi kommer få en rätt bra föräldrarpenning, men vi har tänkt att vi ska börja spara varje månad när vi får reda på att vi väntar barn för att det ska finnas pengar när bebisen kommer. Eftersom vi tjänar bra har vi möjligheter att lägga undan väldigt mycket varje månad.


    Boende har vi som sagt börjat titta efter störr men det är inte att krav att vi bor större innan bebisen kommer

  • Anonym (Barn längtan)

    Vi kommer att vara cirka 65 personer på vårt bröllop. Hur många kommer ni vara?


     


    Vi tänker likadant. Det är bra att ha en liten buffert om något händer. Även samma sak med lägeheten första året skulle vi kunna bo kvar i vår lägenhet sen behöver vi nog flytta.

  • Anonym (Barn längtan)

    Oj! Stort bröllop, vad häftigt! Vart kommer ni vara?

  • Anonym (Barn längtan)

    Vi har hyrt gårdslokalen vid oss. Det måste pyntas lite men den blir perfekt. Nära och billigt =)

  • Anonym (Barn längtan)

    Ja, det måste kännas jätte skönt för er att ni inte behöver fixa så mycket själva! Jag blir nästan lite avis.


     


    Vi har varit gifta hela 7 dagar när ni viger er =P vi gifter oss den 6 juli

Svar på tråden Längtar så otroligt