Inlägg från: Utomlands 2013 |Visa alla inlägg
  • Utomlands 2013

    Tips på bröllopsresa! Ös på med förslag :-)

    Jag hade valt att åka till ett resmål som inte passar så bra att åka till med barn - under förutsättning att ni inte redan har barn som ska med på resan samt önskar barn i er familj längre fram?


    Mitt val hade stått mellan underbara Rio de Janeiro, där storstad möter strandliv på Copacabana och Ipanema, samba, underbart goda kötträtter, fotboll, gatufester i Lapa och partystämning lite överallt. Nyår i Rio ska vara suveränt (om än dyrt boende) och lite av karnevalsstämning.


    Andra alternativet vore Kapstaden med vackra vyer, Robben Island, vingårdar, goda middagar osv. Och kombinera med safari, så klart.


     


     


    Hawaii låter härligt, liksom Karibien, Sydostasien och Oceanien, men samtliga av dessa tvekar jag inte att resa till med mina barn.


    Rio har jag varit i och det var underbart på alla sätt. Hade dock inte åkt dit med barn under 10 års ålder pgade starka underströmmarna i havet m.m.

  • Utomlands 2013

    Det blir ofta avsevärt billigare att boka på egen hand än att köpa ett färdigsytt koncept på det sättet. Använd katalogerna som inspiration och kolla sedan om ni hittar prisvärda flyg och boendealternativ. CicciR skrev 2013-08-16 08:42:11 följande:Vi beställde en katalog från Fiji-resor...Alltså vilka ställen där finns.... Bora Bora Domenikanskan.... mm mm the list goes on.Vi vill åka till något alldeles underbart där de inte kryllar av folk o dessa resor ser helt sagolika ut... de gör förvisso priserna oxå =/ men men spara spara....

Svar på tråden Tips på bröllopsresa! Ös på med förslag :-)