• Lakinna

  Tips på bröllopsresa! Ös på med förslag :-)

  Jag och min sambo ska gifta oss i sommar och tänkte åka på bröllopsresa till jul, men vi vet inte vart och tar tacksamt emot tips från er som varit iväg, haft vänner och bekanta som varit iväg eller ni som kanske bokat för att åka längre fram.

  Lite av våra förutsättningar:
  - Vi tänkte vara borta i 3-4 veckor (över jul och nyår)
  - Vi planerar att spara ihop så att vi kan lägga kring 50-60tusen
  - Planerar att skaffa barn sedan och ser detta lite som en chans att ha en riktig "get-away" innan
  - Vi gillar båda sol och bad men vill gärna blanda det med annat roligt/spännande/kanske lite ovanligt (inte ligga på stranden i 3 veckor i sträck, hur fin den än må vara)
   
  Dröm på och kom med förslag, ingenting är fel. Kanske kan vi inspirera varandra! 

 • Svar på tråden Tips på bröllopsresa! Ös på med förslag :-)
 • Tessla

  Australien? Vi har tänkt ungefär som ni och eftersom min fästman är lärare får man passa på på julen. Där finns hur mkt som helst att göra!

 • Lakinna
  Tessla skrev 2013-02-24 17:20:56 följande:
  Australien? Vi har tänkt ungefär som ni och eftersom min fästman är lärare får man passa på på julen. Där finns hur mkt som helst att göra!
  Tack för ditt förslag. Har dock valt bort just Australien eftersom jag bott där och vi vill passa på att åka någon annanstans. För er del kan jag dock verklgen rekommendera detta underbara land!

  Fler förslag alla brudar? 
 • AgnesB

  Cuba? Indien? Där finns massor av strand och massor av annat. Indien kan kanske vara extra bra eftersom man kan göra så himla många olika grejer där. Bada, vandra, yoga-retreat, historiska ställen, supermoderna städer och väldigt rurala byar, koola djur och fantastisk natur.

  Hehe, jag har superlyst till Indien som du kanske ser. Men för oss blir det Jordanien och Libanon eftersom jag bott i Jordanien som barn och vill visa upp det för min make, samt att min mamma ger oss smekmånad i bröllopspresent- och hon har en kärlek till mellanöstern eftersom hon jobbat där.

  Vad har ni tänkt på? Supernyfiken!

 • Lakinna
  AgnesB skrev 2013-02-24 17:58:22 följande:
  Vad har ni tänkt på? Supernyfiken!
  Vi hade faktiskt planerat att åka till Australien för att hälsa på mina vänner där, men nu har vi nyligen fått reda på att de gärna vill komma på bröllopet istället och det är vi superglada över. Men då känner vi att vi ville åka någon annanstans på bröllopsresa så vi är just nu tillbaka på ruta 1. Känns dock som man ska boka snart för att få bästa möjliga priser. Leker lite med tanken på att kanske åka på kryssning i Karibien...
 • Chinchilli

  Brasilien eller chile? Safari och strandhäng i afrika? Florida?

 • kitkät

  Mauritius.
  Det är jämnt klimat året om, runt 30 grader varmt. Prisläget: ca 42% billigare än i Sverige. 
  Vita stränder, turkosa hav och mycket att se och uppleva! :)  

  Mexico, kanske? 

  Eller, vad sägs om Filippinerna? 

Svar på tråden Tips på bröllopsresa! Ös på med förslag :-)