Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Hur firar du Alla hjärtans dag?

    blir väldigt lite iår.. har skrivit en dikt.. eller ett brev mer.. på engelska till min karl. har tagit med massa speltitlar då min älskling är datanörd och dessutom fördd på tidigt 80-tal så han har växt upp med atari och nintendo. kan ju posta in den här och se vad ni tycker?
    markerar de titlar jag tagit med. 

      On this little big planet we are the army of two, fighting the future and the past. my dream is to make the journey with you, to the moon and back. maybe we can call it the final fantasy of our life?  

     a silent storm is raging in my heart when i see you, when i think of you, when i touch you. Youre my DNA-match, my mega man, and your Halo is lighting up my life when it's dark.
    dead or alive, but you will always have a special place in my heart. <3

    nu är ju jag inte sådär skitbra på att skriva dkter eller annat. men det duger tycker jag^^ annars blir det väl bara en lite lyxigare middag på torsdag^^

  • filibustern
    GustavB skrev 2013-02-11 14:45:50 följande:

    Underbar dikt :D Som spel-intresserad skulle jag tycka det var väldigt skoj att få något sådant här :)


    HÄRLIGT! bra att få lite manlig feedback och dessutom från en spelintresserad! tack tack!
  • filibustern
    daniiel skrev 2013-02-11 18:34:23 följande:
    Rätta mig gärna om jag har fel, men kan inte inte alla hjärtans dag handla om att stanna upp reflektera över allt  fint man har? Alla människor man har i sitt liv som man älskar och uppskattar, som man är älskad av. Att ta en dag att uppmärksamma det. Att det finns en speciell dag för sådant betyder ju inte att man inte får visa kärlek eller uppskattning någon annan dag under året. Det betyder ju inte heller att man måste köpa något, utan det kan räcka med en liten lapp i jackfickan, ett extra snällt ord eller att äntligen ta sig tid att ringa det där samtalet till farmor och prata en stund.

    För oss har som sagt alla hjärtans dag förändrats i och med att vi fick vår dotter. Februari och den dagen har blivit så mycket mer än att köpa en ros och godishjärtan. Alla hjärtans dag handlar för oss om att varva ner och reflektera över vilken tur vi har som har varandra. Självklart något vi kan göra årets alla dagar, men det känns roligt att få en viss dag ägnad till det tycker jag. Ja, vi firar visserligen med en present till vår dotter och jag ser inget fel med det, jag ser det inte som något ytligt eller som att vi bara vill bidra till ett komersiellt jippo. Alla hjärtans dag, precis som allt annat, blir vad man gör det till.
Svar på tråden Hur firar du Alla hjärtans dag?