Inlägg från: MissBroccoli |Visa alla inlägg
  • MissBroccoli

    gifta sig utomhus - tips på miljöer!!

    Vi gifte oss på en hembygdsgård i närheten. vi hade både vigsel och festen där så jag vill tipsa om att kolla upp sådana miljöer i närheten! Vi kollade även vid några idrottsstugor runt om och några av dem låg riktigt fint.


    Där vi var kan man hyra stället för en dag eller en hel helg. Kanske kan vara värt att hyra för en dag så man får tillgång till toalett och då har man ju lov att sätta upp tält med.


    Jag tror som Juni 2012 att det kan vara svårt att undvika folk helt om man väljer en allmän plats, men de flesta inser nog vad som är på gång och avlägsnar sig fort. Annars kan ni kanske be några (tex värdpar) att ha lite koll och om nån stannar får de be dem att gå.


    Du skriver ju inte vilken stad så då kan det vara svårt med konkerta tips men sök på hembygdsgårdar och idrottsstugor där ni vill vara och åk sedan runt ock kolla. Vi gjorde så och sedan hörde vi av oss till de ställerna som var intressanta och bad att få kolla invändigt på lokalerna (en del fönstertittande förkom på de första rundorna). Finns det nån plats ni gillar extra mycket så  va där och är det privat mark hör med markägaren.

Svar på tråden gifta sig utomhus - tips på miljöer!!