Inlägg från: pamjofre |Visa alla inlägg
  • pamjofre

    Bröllop 27 juli 2013

    HubbaBubba- jätte kul med manliug solist! Känns absolut lite annorlunda, tycker ivf jag. Vad ska ha sjunga?

    jonsar02- jätte söta muggar!

    CoG- åh va kul att det blev bra med klänningen! Å att din mamma kunde hjälpa dig!
  • pamjofre

    Idag har vi träffat kantorn i kyrkan :). Hon spelade flera olika in- och utgångsmarcher så vi fick välja vad vi ville ha. Till ingång blev det Mendelssohns brudmarch och till utgången blir det bröllopsmarsch från delsbo. Var så himla kul att bestämma musiken och vi fick även testa att gå in och ut med musik :D. Känndes så himla mysigt, tänk det är bara 41 dagar kvar! Typ en månad!!

    Även vår solist provsjöng, blev så himla vackert blev nästan tårögd!! Hehe 

  • pamjofre
    jonsar02- kul att m2bs vän ringde dig och frågade! Skönt att de verkar ha i åtanke vad din blivande faktiskt gillar :)
    Tråkigt med din vän, ja tyvärr är de ju så ibland. Men det är ändå tråkigt.

     HubbaBubba- åh vad vackert! De blir säkert helt fantastikskt!
  • pamjofre

    Min farmor (från chile) har sytt min slöja!!! Fick bilder idag den e så fin!! Å 4 meter lång!! Känns så himla fint dels får jag en bit från chile och plus att farmor själv sytt den känns så underbart!! :D

  • pamjofre
    67d- först å främst, beklagar sorgen efter din farmor. hemskt ledsen. 
    Oj, från hemligt nr å massa konstiga saker .. gurka. hm.. Hhehe men låter kul. Hoppas du får det underbart, å ja föstår att du är nervös! :)

     
  • pamjofre
    Juli2013- kul med fotografering! Jag har oxo gjort det, men hade min syster som fotograf. (hon är inte proffesionell, men bilderna blev rätt bra). :)

    CoG- För min del tyckte jag mest det var en rolig grej att göra bilderna, ja min blivande kommer nog inte ha dem til så mycket, men jag har gjort en fotobok av dem. I början av boken är det bilder och texter på oss och vårt liv tillsammans, sen kommer min möhippa och hans svensexa, sen talet jag kommer hålla till honom på bröllopsfesten, därefter bilder på våra ringar, sen förstra bilderna på mig i min klänning och till slut kommer då de lättklädda bilderna. Jag har tänkt att han kan ha boken framme om han vill. Inte mig emot om andra tittar i den. Inte så pryd. 
    Sen ska jag även ge honom ett egetdesignat smycke, som en pusselbit där jag själv har andra halvan.

    (OBS! skickar med en bild på mig från "secret box", är det någon som tar illa upp, så tar jag bort bilden direkt! Ber i förväg om ursäkt om ngn skulle ta illa upp, isf beklagar jag och kommer ta bort den så fort jag ser något inlägg som säger det.)


     
  • pamjofre
    Juli2013- Tack så jätte mycket!
    Tyvärr ska jag inte ha just den slöjan, den var tyvärr kortare än släpet på min klänning och därför tyckte jag inte att det var så fint. Så jag har en ny (som min farmor sytt alla detaljer på)
  • pamjofre
    jonsar02- kul med provsminkningen! Vad blev det för färger? Hoppas att du hittar det perfekta läppstiftet!
    Snittarna låter jätte goda. Åh vad bra att du hittade en riktlinje, det låter ju fullt rimmligt. Tack för att du skrev ut tipset! :)
  • pamjofre

    Idag har vi provdukat :). Blev ganska bra. Ska ha riktiga blommor till bordsarrangemangen bara.



     


     
  • pamjofre
    mimmi- Tack! 
    hehe jo de där med OSA kan va lite knepigt . Verkar inte alltid som om folk vet vad "att googla" är :P
    åhh ja 30 dagar!! jösses man har planerat hur länge som helst och plötsligt e de bara en månad kvar!!

     jonsar02- rosa å brunt låter fint!
    Placeringskorten e gjorda av mörkt lila tjockare papper där jag har använt en "stämpel" för att trycka ut hjrtanen, därefter är det 3D kuddar fäst så att det ljusare pappret blir lite upphöjt sen e de bara påklistrat en blomma med pärla i mitten. Texten är utskriven direkt på det ljusa pappret från datorn.  
  • pamjofre

    Vi träffade vår präst i fredags. jätte kul faktiskt! Fick lite bra tips och en genomgång hur allt går till, vems namn först osv. Vi valde att ha mitt namn först, vilket inte hör till vanligheterna men men :). Sen fick vi öva på att säga löftena och byta ringar :), hehe de var riktigt kul, och även om vi stod hemme i mina föäldrars kök  så känndes det så speciellt!! :D. Det blir även ett genrep i kyrkan precis före vigslen och med alla där (bestman å tärnor, å pappa som ska leda fram mig).

  • pamjofre
    HubbaBubba- Jätte snygg sminkning! Röd ros i håret låter jätte mysigt. Om du väljer att ha utsläppt år hur ska du då fästa rosen?

    jonsar02- oj va späänande att brudbuketten blir en övveraskning! de hade ja aldrig vågat :P hehe. Det blir säkert super snyggt! Skönt att denna butiken va så tillmötesgående!
    Åhh va kul att du ändå får en liten möhippa!
  • pamjofre

    Håller med er andra, ja känner mig mycket lugn. Ända e att ja hela tiden undrar om, ja glömt något, men va gör de? Ja blir ju gift ändå :). 

    Jag blir jätte glad om de e fint väder, men skulle de regna så e de så, då löser vi de oxo.

    Annars har ja fått 6 st som avbokat i sista sekund, fick reda på det igår. Blev jätte ledsen å började gråta. Men idag blev de nya tag. Ändrade om i bordsplacering och festprogram.  På förmiddagen for sen jag och två av mina tärnor för att fixa naglarna. Var väldigt mysigt om än så varmt!
    Här e resultatet på mina naglar:



    LYCKA TILL NU ALLIHOP! PÅ LÖRDAG ÄR DET DAX!! :D
  • pamjofre
    CoG och HubbaBubba jätte fina bilder!

    Även vi hade en fantastisk dag. Några saker som gick fel, men i proncip inget som gästerna märkte ivf. Dagen började med regn, men när vi väl anlände till kyrkan var det uppehåll och när vi gick ut var det strålande solsken :D. Det var en helt fantastisk dag bortsätt från att jag tappade min farmors ring (något lånat) det la en skugga över min dag, annars var den i princip perfekt :). Skickar med några bilder på hur allt blev. (egna och släktingars bilder, får se när fotografens bilder kan tänkas komma.)

    Dukningen:


    ingången i kyrkan med min far



    Häst å vagn åktes från kyrkan till lokalen


    Caketoppern :P



     
Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013