Inlägg från: pamjofre |Visa alla inlägg
  • pamjofre

    Bröllop 27 juli 2013

    HubbaBubba- kul att ni har bokat bröllopsnatten! Maten låter jätte gott. Tårtornma ser helt ok ut :). Det blir väldigt vackert med äkta rosor!
  • pamjofre

    Idag har jag provsminkas :). Jätte kul och makeup artisten var super trevlig :).




     
  • pamjofre

    Igår fick jag min möhippa!! :D
    Mina tärnor kom inrusande i lägenheten (syrran har nyckel) med kastrullock smattrandes, klockan halv 8 på morgonen. Som tur var var både jag och sambon vakna och hade kläder på oss :P.

    De klädde ut mig till en rosa kanin (hatar rosa) å en massa massa smycken och annat "kul".  T.om nya rosa troser med "mrs Öhvall" (blivande efternamnet) fick jag på mig :P. Ögonbindel och hörlurar på och sedan blev jag ivägledd.

    Mötte upp de andra tjejerna på ett fik där vi åt jätte god frukostbuffé. Därefter på med bindel och hörselkåpor igen. När jag nästa gång fick se var vi på en grusplan någon stans i skogen. Där blev det sen trekamp med fyrhjuling på en bana på tid, hinderbana och avslut med pain(t)ball. Shottar och cider och en massa skratt blev det oxo, och förståss rosa cupcakes :P. Verkligen helt underbart!

    Därefter blev det lite svalka med ett härligt dopp i sjön. När regnet började komma åkte vi hem till mina föräldrar där de hade lagat god mat och gjort goda drinkr. Efter maten och lite avslappning, bar det iväg till min syster där jag återigen fick på mig ögonbindel och kläddes av och sedan på med andra kläder, en korsett, fjäderboa och kortkort kjol! När Jag nästa gång fick se, stod jag på en gräsplätt med en konstig tjej framför mig, visade sig vara en av tjejkompisarnas pojkvän i klänning peruk hatt och klackskor!! Jag hade kommit till vår fest, "pimps and hoes", alla tjejerna var där och snart mötte pojkarna upp med min sambo, som var en aning full! Men kul hade vi och alla var utklädda enligt temat. Verkligen en helt underbar dag!!


            


         


     
  • pamjofre

    Så här såg jag ut på kvällen:



    Med tillhörande rosa fjäderboa, men den åkte snabbt av, kliade som f*n!
     
  • pamjofre
    CoG- skönt att så många kommer! 

    jonsar02- skönt att det löst sig med toastmadame! Det blir säkert jätte bra!
  • pamjofre
    HubbaBubba- jäklar vilken skillnad på pris! Tur att ni hittade att köpa! Kanske kan det även användas fler gånger :). Kul att du hittat en tjej för hår och smink, hoppas att konsultationen blir bra!
  • pamjofre
    Juli2013- låter v erkligen som om du hade en toppendag!! "Grattis" hehe. Jätte kul att läsa om möhipporna som börjar komma!
Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013