• Anonym (ekonomen)

    Vad kommer ert bröllop kosta/kostade (exkl smekmånad)?

  • Svar på tråden Vad kommer ert bröllop kosta/kostade (exkl smekmånad)?
  • Anonym (brud -13)
    Anonym skrev 2013-02-11 11:16:23 följande:
    Jodå, jag läste hela... Och med tanke på att deras "bidrag" från föräldrarna är lika mycket som vår (och många andras) totala budget konstaterar jag bara att vi lever i helt olika världar! För mig och min sambo är resan en stor del av hela upplevelsen eftersom vi inte har rest så mycket sen vi fick barn och vill göra något mysigt tillsammans hela familjen. Jag tror inte att det nödvändigtvis blir roligare för att det kostar mycket. Men det är jag det. Förstår inte riktigt varför det måste bli sånt ståhej över det.
    låter lite som avundsjuka det där. behöver inte bli bättre bara för att det kostar absolut inte men i de allra flesta fall tror jag att det blir det för man har större valmöjligheter.
  • Anonym (brud -13)
    Anonym skrev 2013-02-11 12:19:05 följande:
    Avundsjuk? Inte det minsta...
    Om du säger det så.
  • Chicita
    Anonym skrev 2013-02-11 11:26:27 följande:
    Jag undrar vilka det är som dömer...
    Du får gärna peka ut vart jag dömt dig någonstans.
    För om du ser något sånt så är det mellan raderna i din egen tolkning och inte i vad jag faktiskt skriver. 
  • Anonym

    Lyckas tyvärr inte citera från mobilen men svaret från brud-13 känns ju väldigt trevligt. Snälla, ge upp! Det handlar inte om att jag är avundsjuk. Jag reagerar bara när man pratar om 100 000 som ett "bidrag" till festen. Men det verkar vara så att vissa har mer rätt än andra, åtminstone på det här forumet...

  • SandraElisabet

    Jag tolkade väll de kommentarerna din aningen spydiga, särskilt med tanke på att ni valde att svara anonymt. Om jag missförstod så ber jag om ursäkt. Men alla ni som skriver: tänk på att vissa saker är svåra att uttrycka i text. :) Förtydliga gärna vad och hur ni menar istället.

  • SandraElisabet

    Oppps! Dumma autokorrekt! Inte "din" som skulle det vara.

Svar på tråden Vad kommer ert bröllop kosta/kostade (exkl smekmånad)?