Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
  • Sudditjuven
    ellie01 skrev 2013-05-30 09:42:40 följande:
    Kommer ni ha +1? alltså får era gäster ta med en date?
    Vi känner att vi vill endast ha folk vi känner men vi känner massa par, ska man då inte låta våra "singel"-gäster ta med någon? Låt säga att dom är i ett förhållande men att varken jag eller fästmannen har träffat den "nya".
    Är lite kluven! Några tips?  
    Vi kommer inte att ha +1. Lite kluven där också faktiskt.. Det skulle vara ifall de har varit tillsammans i iaf ett halvår eller precis flyttat ihop/förlovat sig eller något annat som gör att man kan räkna dem som ett par. :) Men nej, inga extra vänner, dejter eller tillfälliga ragg.
  • Sudditjuven

    Vi var och tittade på lokal förra helgen (tror jag att det var) och har preliminärt bokat den, så tidig tycker jag inte att du är, ArtemissFlört

    Jag är den pyssliga av oss så jag har kommit fram till att jag ska göra egna kuvert av mönstrad tapet. Biligt och så får varje gäst ett helt individuellt kuvert. Funderar på att ha tapeten i tre olika färger så att jag kan göra kuverten i olika färger med! Samt inbjudningar, placeringskort och festhäfte. Tror att det kan bli fint och somrigt på borden. 

  • Sudditjuven

    Vi har inga barn och det är tveksamt om vi ska ha nya ringar eller om jag bara ska låta sätta in fler stenar i min nuvarande.. Jag tänker mig att vi behöver en budget på 20.000 kronor ungefär. Men då kommer vi att göra det mesta själv. I lokalen vi ska ha ingår allt porslin, ljusstakar, ljus etc så där kommer vi undan rätt billigt. :) Klänningen köper jag från Kina eller begagnad alternativt hyr. 

    Vi kommer dessutom att ha ett relativt litet bröllop med 40 - 50 gäster, buffé och betalbar efter middagen.  

  • Sudditjuven

    Hej och grattis!! Skrattande 

    Var tvungen att googla Oscarskyrkan och den var riktigt, riktigt pampig. :) Själva ska vi gifta oss borgligt i naturen och ha festen i en lantlig korsvirkeslänga. 

  • Sudditjuven

    Såhär ser vår lokal ut: http://www.snogeloge.se/
    Ligger mitt i den vackra skånska lövskogen med utsikt över Ringsjön. 

    Vårt tema är "spartansk vintageromantik", haha. Jag gillar inte massa lull-lull utan vill hålla det mesta så nedskalat och enkelt som möjligt.. 
    Våra dekorationer låter ganska lika! Jag kommer att göra långa band med vimplar av spetstyg att hänga i taket. Vilket tema har ni? Jag har säkert missat det om du har skrivit det tidigare. 

  • Sudditjuven

    Då är vi två som kör grön-vitt! High five! Verkar som att det är ganska så populärt? :) Jag sällar mig dock till skaran som kommer att ha en någorlunda pastellig grön. Har hittat jättefina tapeter som jag kommer att göra egna kuvert av! 

    Kul att ni också ska ha buffé! :D

Svar på tråden Bröllop 2015