• PimPim83

    Hur göra kvällen något speciellt? Något alla kommer ihåg?

    sommar2014 skrev 2013-02-04 15:37:22 följande:
    Men! Att alla ska minnas ert bröllop som något extra speciellt - räcker det inte med att det är speciellt för er (och att gästerna trivs)? Måste det vara super-extra-fantastic-speciellt? Om du förstår hur jag menar. Flört

    Alla bröllop jag varit på har varit fina och speciella för att det är två människor som älskar varandra som gifter sig! DET är speciellt i sig!
  • PimPim83
    FruForsmark skrev 2013-03-01 10:22:28 följande:
    Håller med tidigare inlägg. Det viktigaste är hur dagen blir för er. Tyckte man läste överallt hur man skulle överträffa sina bröllop och göra det till årets happening men då känns det som man tappar lite poäng med det. Vi hade ett traditionellt bröllop med allt vad det innebar och vad som gjorde vårt lite extra var att vi hade det i norrland med norrländskt tema på maten (flesta vänner är stockholmare så det ansågs exotiskt). Vårt fokus var på kvaliteten på mat, dryck, lokal och liveband. Dvs inget revolutionerande utan försökte göra det bästa möjliga av de traditionella inslagen. Det uppskattades väldigt mycket. Så tips är att ha ett bröllop som verkligen symboliserar er.
    Jag håller verkligen med om detta!

    Det känns som om många försöker tävla med varandra om vem som har det mest speciella och minnesvärda bröllopet. Vi kommer att ha ett litet bröllop med endast middag och ingen fest för att det är så vi vill ha det. Om våra gäster inte tycker att det är speciellt eller inte kommer ihåg det om några år spelar verkligen ingen roll för mig. Så länge vår dag är speciell och minnesvärd för mig och min blivande.
Svar på tråden Hur göra kvällen något speciellt? Något alla kommer ihåg?