Inlägg från: johannaochdennis |Visa alla inlägg
  • johannaochdennis

    Skicka "save the date" - kort via Facebook?!?!

    Halloj! Nu står jag och stampar vid ett litet dilemma.. Vi hade inte tänkt skicka ut save the date - kort. Men nu blir jag ändå lite småstressad. Vi gifter oss 20 juli och det är först nu jag inser att det är mitt i semestern, som folk planerar NU!!! Så nu fick jag genast en uns panik, även fast djungeltelegrafen gått om att vi ska gifta oss, så vet ju inte alla klart vilka som får komma... Så nu till min fråga, vad ni tycker! Ska jag fixa ihop något fint kort på nätet och skicka via Facebook? Eller ska jag försöka få beställt det via vistaprint, eller liknande och skocka via post?! Det kan ju dröja några veckor... Alla åsikter är välkomna! :))

  • Svar på tråden Skicka "save the date" - kort via Facebook?!?!
  • johannaochdennis

    Ja sms funkar ju också :) är väll det att inte så många använder sina mejl längre utan kollar facebook mer regelbundet och skicka till Facebook-Mejlen. Det är ju som sagt mer för att hinta om att "ni e bjudna". Vi kommer skicka inbjudningar senare. Vi får ta oss en funderare :) tack för åsikterna!

  • johannaochdennis

    Åhh tusen tack för fantastiska idéer!! :D videon va ju underbar!! Tack tack!!

  • johannaochdennis

    Vi tänkte självfallet inte göra ett event! Utan skicka som ett mejl, fast till Mejlen på Facebook då få av våra vänner och släktingar har vanlig mejl utan de har facebookkonton istället. Nu har vi lagt ner idéen av sade the date kort och skickar ut våra inbjudningar tidigare istället. Tack för alla kommentarer!

Svar på tråden Skicka "save the date" - kort via Facebook?!?!