• augustesen

    Hur länge behöver man på sig för att förbereda på bröllopsdagen?

    Vi hade 70 gäster i en vacker lokal som inte behövde dokoreras. Vi fick tillgång dagen innan, hade aldrig kunnat lämna över det helt till någon annan..man har ju en bild man vill uppnå.

    Middagsrummet: Det vi gjorde var att arrangera bord, lägga på dukar, bryta 60 linneservetter (enklare brytning), ställa fram 2 glas per gäst, tallrik, bestick, placera ut placeringskort samt festprogram. På borde placerade vi också ut karaffer till vatten, rosblad i plast och visade personalen hur blommorna skulle stå.
    Sen fixade vi buffebord, presentbord och la på dukar på dessa. Min man byggde ljud och ljus samtidigt som jag och svärmor gjorde allt annat.

    Det tog effektiv tid ca 5 timmar, vi var där 09-19. (mest för min mamma var i köket och skapade tårtan annars hade vi nog åkt vid 16). Men då var det alltså INGA dekorationer mer än den på borden. Duka tar inte lång tid det är småfixet som tar tid.

    Allt går om man vill..men jag måste rekommendera att du gör en otroligt detaljerad plan för var allt ska vara. Utse en ansvarig som du går igenom allt med och var säker på att den personen verkligen VILL hjälpa till och inte har någon viktig roll vid vigseln.
    Lycka till!


Svar på tråden Hur länge behöver man på sig för att förbereda på bröllopsdagen?