• Hotlena

    Hur länge behöver man på sig för att förbereda på bröllopsdagen?

    Hej.
    Det är så att lokalen vi vill hyra är ledig från kl 11.00 den dagen vi ska ha vigseln och festen. Vi tänkte ha vigseln kl 15.00 (i den lokalen då det är borgerligt) och har då alltså 4 timmar på oss att förbereda allt. Lurar vi oss själva om vi tror att det går? Frågar framför allt er som redan gift er, hur lång tid tog förberedelserna i lokalen? Men även er andra, hur planerar ni? Vi kommer ha ca 60 gäster och buffé, men maten äter vi först vi 17.00 så där finns lite extra tid.  
    Vi kommer ju inte själva vara där och ordna utan det blir ju speciellt utsedda, men man vill inte sätta för stor press på dem heller... 

  • Svar på tråden Hur länge behöver man på sig för att förbereda på bröllopsdagen?
  • Hotlena

    Ja det är ju det som är svårt att säga. Men det är ju smyckning, dukning, fixa musik och lekar så sånt är klart. Bord för presenter, dryck, välkomstdryck, tilltugg. 
    Var det ett stort bröllop och hur många var ni som hjälptes åt med lokalen?
    Jag är orolig att det inte ska gå, men man kan ju hålla igen med grejer att göra kanske... inte ha så höga krav på smyckning tänker jag.
    När brukar man få tillgång till en lokal på dagen man hyr? 

  • Hotlena

    Hm, jo ni har nog rätt. Det är nog för ont om tid... 
    Men vi ska ändå åka å kolla på lokalen och se om det går att gör nåt åt tiden. Det beror kanske lite på vad den är bokad för på fredan. 11 är standard att lämna tillbaka nyckeln men man vet ju aldrig. Men annars får vi nog kolla efter en annan lokal... 

Svar på tråden Hur länge behöver man på sig för att förbereda på bröllopsdagen?