• Akjson

    Gåva till gästerna

    Vi ska oxå köpa små chokladgodisar, helst hjärtan, och lägga i en påse eller ask som finns på bordet när gästerna kommer... Nån som har förslag på vart jag hittar det?

  • Akjson
    FrökenMäkelä skrev 2013-01-29 11:29:29 följande:
    Vi kommer inte ge gästerna någon gåva i den bemärkelsen. Vi har köpt fina favorboxar som även ska fungera som bordsplacering och i dem har vi tänkt stoppa i några goda praliner som gästerna får smaska i sig till kaffet som bjuds efter varmrätten. Ville spara dem så är det upp till dem.

    Vi ska inte ha efterrätt utan bröllopstårta senare på kvällen så tänkte vi så att dem som vill ha något sött till kaffet efter maten kan få äta dessa då.
    Får man fråga vilka favorboxar ni har köpt? Jag ska nog göra som du, och som ovan. Köpa chokladhjärtan och stoppa i en favorbox och ha som bordsplacering...
  • Akjson
    MeaJ skrev 2013-01-29 14:13:49 följande:
    ett litet tips bara, tänk på att det kan finnas spår av nötter i chokladgodisar. ifall ni har några allergier bland de bjudna =) 
    Sommarbrud 2013
    Just det...tror jag känner alla men man vet aldrig så jag tror vi frågar i inbjudan ang allergier.... Bra tips.
  • Akjson

    Åh dom är supersöta. Just dom kollade vi på förra veckan...vad kostade dom på ebay? Har aldrig handlat där. Hur lång tid tog det att få dom?

Svar på tråden Gåva till gästerna