Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Brudtärnor är till för å hjälpa bruden eller??

    En tärnas roll enligt svensk tradition, är att komma i kläder som passar klädkoden och gå in och ut med brudparet i kyrkan.
    Det är inte deras roll att tillverka inbjudningskort eller andra såna pysselsaker. Dom behöver inte hjälpa till att välja ut brudklänning eller ha åsikter på något annat sätt.

    Om man förväntar sig mer av sina tärnor så behöver man vara tydlig med det när man tillfrågar dom Glad 

  • Chicita
    MeLove skrev 2013-01-28 16:35:21 följande:
    Okej, ja det har jag förstått att allt som har med klänning, blommar, inbjudningskort osv är så klart mitt ansvar! Men jag menar att de borde väl vara där som ett stöd för bruden eller??? Så har jag fattat det som iaf! Bruden behöver väl allt stöd hon kan få från sina tärnor...
    Egentligen inte... Det är väl du och din blivande som ska stötta varandra?
    Visst kan det vara kul att ha någon tjej att diskutera bröllopsplanerna med. Någon som liksom förstår att man sliter sitt hår över valet mellan ivory och vitt (eller vad det nu kan vara Flört ) ja sånt som killarna inte brukar bry sig så mycket om alltså, även om vi tjejer kan se det som livsviktigt när vi är mitt uppe i planerna...
    Vad är det för typ av stöd du menar att du ska få från henne, som du inte får? Och har du sagt till henne att du förväntade dig det? 

    Precis som daniiel säger. Prata med henne. Om ni inte är på samma nivå och ni inte kan komma överens så tja då kanske du ska fundera på om hon är rätt för dig. 
  • Chicita
    MeLove skrev 2013-01-28 17:20:15 följande:
    Mina tärnor vet vad det gäller, jag har sagt hur jag vill ha det och ALLA 4 är med på det, men det är endast 3 "hjälper" mig, "stöttar" mig osv. Medans den 4 bara hänger på. Och det  känns lite som man bli dum förklarad.. Men skitsamma!! Jag vet att det blir kanon för det... Tack å hej!
    Nej du blir inte dumförklarad.
    Men du förklarar ju inte vad du menar med Hjälp och Stöttning. Så hur ska vi då kunna svara på din fråga ordentligt?
    Vi svarar på det vi tror du menar - utifrån vad typ 99% av alla andra menar med "hjälp och stöttning av tärnorna".

    Även fast jag bad dig förklara vad du menar med det så gör du det inte, utan du tycker bara att vi är dumma och elaka som försöker ge dig ett svar.
    Du berättade inte från början att du har berättat vad du förväntade dig av dina tärnor. Ska vi vara tankeläsare?

    Ta ett djupt andetag och berätta vad du egentligen menar och vad ni kommit överens om så kan vi ge dig råd utifrån det.
    Du är inte dum, det är ingen som tycker det, det kan jag lova.
    Men du är en blivande brud med all stress som det medför och då är man lite känslig med nerverna utanpå kroppen Flört 
  • Chicita
    MeLove skrev 2013-01-28 18:08:10 följande:
    Nä det känns bara så nu. Allt har kännts skit idag, att vara småbarns förälder och planera bröllopet mer eller mindre själv så känns vissa dagar SKIT!Men nog om detta, ja nu har jag fått svar på min fråga. Och ja det är väldigt bra svar.. Så förlåt dels för väldigt dum fråga och för en väldigt dålig förklaring på frågan! Ni har gjort det ni kan utifrån frågan! Tack såååå himla mycket. Ska sätta mig i lung och ro och läsa igenom allt en gång till... Kram till er, sköt om er!!
    Man får ha skitdagar.
    Och när det gäller att planera bröllop, jamen det är ju därför BT finns. Här har du hundratals personer att bolla idéeer med.

    Om du har en riktig skitdag och bara behöver gnälla av dig lite, så leta på min tråd "Livet är en dans på rosor, akta dig för taggarna bara" (och BT's sökfunktion är superdålig så googla det du söker + bröllopstorget om du letar efter något här inne Flört)

    Hoppas din kväll blir bra nu när dagen varit dålig. 
Svar på tråden Brudtärnor är till för å hjälpa bruden eller??