Inlägg från: magicadespell |Visa alla inlägg
  • magicadespell

    Vill inte bjuda min blivande mans faster!

    Hej! 
    Min blivande mans faster har alkoholproblem. Denna faster blir alltid så pass berusad att hon inte vet vad hon säger, gör eller kan stå rakt. Det händer allt för ofta, att hon blir berusad/full vid tillställningar.

    Sist vi sågs tog hon tag i min sambo, bönade om att få bli gudmor till vårt förstfödda barn (vi är inte gravida eller planerar för det än). Slet i mina kläder och beter sig som fulla människor gör, drygt! Det hela känns väldigt olustigt för oss.

    Familjen har pratat med henne. Själv är jag inte nära med henne, det är dock min blivande och delar av resterande familj.

    Problem: jag vill inte bjuda henne till vårt bröllop med en maximal risk att hon blir full och beter sig opassande... igen. Min blivande vill bjuda henne. För honom finns det inget annat alternativ eftersom hon står familjen nära. Jag förstår honom men har inget till överst för hennes sjukdom när hon inte vill ta emot hjälp.

    Tips?

     

  • Svar på tråden Vill inte bjuda min blivande mans faster!
  • magicadespell

    Tusen tack för era svar. Dom hjälpte faktiskt väldigt mycket! Det är en fruktansvärd sjukdom. Vi ska prata med henne på ett trevligt sätt. Kram

Svar på tråden Vill inte bjuda min blivande mans faster!