• PiaB

    Vill inte bjuda min blivande mans faster!

    Går det att prata med henne när hon är nykter? Är hon medveten om att hon dricker för mycket? Jag skulle nog, tillsammans med blivande maken, prata med henne och berätta om vår oro. Säga att hon är välkommen men om hon spårar ur kommer någon vi pratat med att se till att hon avlägsnas.


     


    Hon måste förstå att det handlar om ett bröllop, inte ett tillfälle att supa skallen i bitar. Och jo, jag vet att vissa tar varje tillfälle att göra det. Men har man pratat om det innan så får ju hon stå sitt kast. "Tyvärr, nu är du för full och förstör vår dag så nu får du gå". Hon kommer säkert ställa till en scen då men det är hon som får skämmas.


     


    Alternativet är att inte bjuda henne, och vad ställer det till mellan er och vad signalerar det till era anhöriga? Jag menar inte att man ska bjuda folk man inte vill, men nu vill ju brudgummen det.


     


    Och en sak till, inget elakt, men om det vore så enkelt att man vill ta emot hjälp skulle det inte finnas några sjukdomar Jag menar inte att du måste respektera hennes beteende, men är man sjuk så är man. Och tyvärr måste man som omivning då göra val. T.ex. att bjuda henne med ultimatum eller inte bjuda och det verkar ju inte vara ett alternativ för er. Ni måste ändå prata med henne oavsett. Om hon inte blir bjuden måste ni ju förklara varför.


     


    Hoppas ni kommer fram till en lösning


Svar på tråden Vill inte bjuda min blivande mans faster!