• Anonym (längtar)

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • alicesdagbok
    Anonym (liona) skrev 2016-01-04 13:37:42 följande:

    Hej jag och min man ska gifta oss i maj! jag har aldrig varit den där tjejen som har drömt om att gift mig och vet inget om bröllop faktiskt. Har läst runt här för att se hur allt fungerar o det hela blev rätt överväldigande! Det är såååå mycket mer än jag trodde i början haha. Så om någon vill ge mig lite tips skulle de uppskattas :). vi ska gifta oss borgligt.


    Hej Liona :)


    Jag har massvis med tips på min blogg, gifter mig nun i sommar! Kramisar


    nouw.com/aliice/category/br%C3%B6llop


     


  • JL2016

    Hej! Jag är ganska ny på sidan och förstår inte riktigt hur det går till. Jag hamna på en sida från 2013 när jag skrev mitt tidigare inlägg. Skäms


    Jag och min fästman gifter oss 27 augusti i Göteborg och har kommit väldigt långt i planeringen.


    Det som är kvar är att bestämma oss för förrätt, varmrätt och tårta. Köpa mässdräkt till mannen och hitta frisör och makeup artist. Jag har ganska långt hår och vill gärna ha utsläppt hår med djupa 30tals lockar.Känner någon till någon super duktig frisör som verkligen kan sin grej? Det får gärna vara någon som är erfaren av bröllop och tjockt långt hår. :)


    Vi letar plats för våra bröllopsfoton samt pre-wedding bilder. Vi vet att de flesta tar bilder på Gunnebo slott, Tjolöholms slott, botaniska trädgården. Har vi inte fler platser i stan?

    Någon snäll själ som vill svara på mina frågor, tar tacksamt emot alla svar.

  • JL2016

    Vad kul, det är väldigt snart!! Cool Vart gifter ni er? Hur kommer ert bröllop att se ut? :) Vore kul att veta hur alla ska ha det.

  • BiancaLove

    Hej! Är oxå ny här! Gifter mig 20:e augusti. Vill gärna ha tips på i princip allt! Vi kommer nog laga mat själva så om nån har nått meny-tips?

  • Anonym (Nyårstjej)

    Hej på er!

    Jag är också ny här Min sambo friade på vår femårsdag och nu planerar vi att ha (ev) ett nyårsbröllop.. Någon som har erfarenheter från ett nyårsbröllop? 

    Vår lilla oro är att det kanske kommer vara svårt för folk att komma. Många har kanske planer eller tex. svårt att hitta barnvakt (inklusive oss själva)..

    Kan dela med mig av en bild på förlovningsringen.. Gultguld, 0,3 carat. Jag tänker ha en alliansring som vigselring. Prövade med båda ringarna i butiken och det kändes såååå rätt! :)

  • Ankan

    Jag är fortfarande kvar, men har inte haft mycket att berätta de sista veckorna, det var så mycket annat att vi knappt hann tänka på bröllopet. Men nu är det full fart igen och nästa stora steg är att fixa catering! Men även musik, dekoration och annat står på listan.
    Vi har bestämt oss att inte ha en bröllopstårta utan cupcakes då ingen av oss är en tårtälskare. Har själv inte varit på något bröllop utan klassisk bröllopstårta, så det känns lite roligt att ha något nytt.
    Klänningen är köpt, men skor är ett problem känner jag. Jag vill inte ha höga klackar och de är i alla fall inte lämpliga för ett utebröllop.Men var hittar man fina ballerinas som ser lite finare ut än de vanliga vardagliga? de behöver inte nödvändigtvis vara vita... ;)
    Hur går det för er andra, hur långt har ni kommit i planeringarna?

  • BiancaLove

    Vi har skickat alla inbjudningar, köpt lite dekoration. Ska beställa ring idag. Vi ska ha släta ringar med gravyren på utsidan. Vi tänkte att när man sen varit gifta i ex 5 år kan man sätta dit en liten sten för att fira. Sen efter ex 10 år kan man gravera nått gulligt på insidan osv.

    Har inte hittat klänning ännu men ska börja prova lite nu i slutet på månaden. Finns inga bröllopsbutiker i vår stad så måste åka runt lite.

    Tycker ni det verkar märkligt att ha tre tärnor och en marskalk? Det tyckte min mamma. Hon blev lite sur över att min bror inte "fick" vara marskalk. Men vi gjorde så att jag valde tärnor (min syster, m2bs syster och min bästa vän) och sambon fick välja marskalk. Då valde han såklart sin egen bror och var nöjd med det. Eller hur tycker ni?

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)