• Anonym (längtar)

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • Tingeling89
    Loveit skrev 2015-10-07 11:46:45 följande:
    Vad räknar ni med att det kommer kosta? Hur många bussar och hur lång sträcka? Vi är sugna på att ordna med transport mellan kyrka och festlokal då det är ca 30min bilväg. Meeen vi ska samtidigt försöka hålla nere kostnaderna. Ingen bra kombination hehe
    Jag har räknat på att vi bara kommer behöva en stor "vanlig" buss. Det verkar som det kommer ligga på starax över 2000 kr. men kikar fortfarande rund efter den bästa offerten.
  • Anonym (F)

    Vi försöker hitta en vigselförrättare för att känna oss säkra på att det går ihop det datumet vi vill. Lokalen är ju redan bokad och så fort vi har en vigselförrättare kan vi börja greja med inbjudningskorten. Vi har varit i kontakt med några förrättare som redan var uppbokade. Nu har vi hittat en men han har inte fått sitt schema för sommaren och kunde inte svara än. Typiskt!

    Annars är nästa projekt klänningen som en kompis till mig ska sy. Problemet (ett väldigt trevligt problem dock!) är att jag precis fått reda på att jag är gravid så nu måste vi tänka till lite med klänningen. Bebisen är beräknad ca 1,5 månad innan vi gifter oss så jag vet ju inte hur jag kommer se ut då. Ja, ja. Det är mest spännande. Det löser sig säkert! :)

  • Loveit

    Är det någon som har bestämt vad ni ska bjuda på för mat? Kollat priser på catering?


    Känns så jäkla trist att lägga en massa pengar på mat.. Samtidigt ska det smaka :)

  • Emelie88

    Vi vet ganska exakt vad vi vill bjuda på men har svårt att hitta catering som kan erbjuda det på det sättet vi vill. Men vi ger inte upp letandet :)

  • TNY

    Hej,

    Vi ska också gifta oss 2016, september närmare bestämt! :)
    Datum, lokal, mat m.m. är redan bokat och bestämt, nu är det koordination med toastmadame och färdig-grejjande med inbjudningar som gäller. :)

    Jag är inte så mycket här på forumet, skulle väldigt gärna vilja vara med i facebook-gruppen istället. Den är ju hemlig, så jag hittar den inte. Kan någon hjälpa mig in?

    /TNY

  • Marie87

    Hej!

    Kan någon tipsa om vart man kan hitta billigt papper som man kan använda när man ska göra inbjudningskort?

  • madmoxxi1177

    ååååh! hämtade min klänning och skapelsen är helt sanslös! den passar nu och är i rätt längd!! :D :D
    såååå glad över det och jag betalade enbart 500:- så bor du i malmö rekommenderar jag VERKLIGEN denna kvinnan.

    jag har även köpt lite grejjer till vårt bröllop som vi ska ha under middagen. förhoppningsvis så kommer den på måndag :) 

  • Loveit
    TNY skrev 2015-10-09 15:04:06 följande:

    Hej,

    Vi ska också gifta oss 2016, september närmare bestämt! :)
    Datum, lokal, mat m.m. är redan bokat och bestämt, nu är det koordination med toastmadame och färdig-grejjande med inbjudningar som gäller. :)

    Jag är inte så mycket här på forumet, skulle väldigt gärna vilja vara med i facebook-gruppen istället. Den är ju hemlig, så jag hittar den inte. Kan någon hjälpa mig in?

    /TNY


    Jag vill också gärna vara med i den gruppen. Har bara hittat en grupp som heter Blivande brudar 2015/2016..
  • Anonym (Liten tankeställare)

    bra billig sömmerska som kan sy en lång klänning i spets kortare? sthlm. billig är ordet... är så jävla pank just nu.

  • BrideToBe2016

    Hej där!

    Det är inget fel med att vara ute i god tid ;) jag själv längtar till mitt bröllop i juli 2016, och får redan panik av allt som ska göras. Mitt enda problem är: min klänning. Jag vill heller inte sträcka mig över 10.000 SEK, men hittar inga snygga under den prisklassen. Finns det någon som kan dela med sig av tips av butiker? Var ska jag leta? Jag har nära till Malmö-trakten och ska börja leta nu på måndag. Andra städer är intressanta och jag åker gärna på äventyr!

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)