Inlägg från: Emelie88 |Visa alla inlägg
  • Emelie88

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Vi har haft planeringsuppehåll nu under jul och nyår men ska ta tag i det igen nu. Bara fem månader kvar :)

    Cateringen måste vi maila igen då de skulle ändra sin meny till sommaren, de skulle återkomma i december med den nya men vi har inte hört något än och jag vill ha det klart nu.

    Vi ska bestämma dessertbordet helt och hållet så jag kan börja planer det eftersom jag ska gör det själv. De kommer sedan att bytas ut mot ett godis och snacksbord så vi ska bestämma vad de ska innehålla också.

    Jag beställde mina skor igår och jag hoppas de är lika fina som på bilden.

    Barnens kläder ska beställas och likaså sambons.

    Inbjudningarna ska skrivas också och jag tänkte börja med det ikväll när jag hämtat nya datorn :)

    Min bukett ska jag beställa saker till också så att jag kan börja montera ihop den.

    Min frisör skulle återkomma i januari så jag hoppas att hon gör det och att hon är ledig på vår dag :)

    Sen ska sambon bestämma toastmaster också.

    Jag tror att vi har riktigt bra koll på läget nu :)

  • Emelie88
    BiancaLove skrev 2016-01-07 18:35:12 följande:

    Åh låter jättebra ju! Lite nyfiken bara, hur gör du egen bukett?


    Menar du mig? :) jag ska göra en snäckbukett, så jag ska beställa snäckor, wire och band. Exakt hur jag ska göra är inte bestämt än.
  • Emelie88


    Vi gifter oss borgerligt och denna ska jag ha! Vi ska ha ett ganska enkelt bröllop men jag vill ha en riktigt klänning :)
  • Emelie88
    BlivandeFru2016 skrev 2016-01-17 14:19:19 följande:

    Jag tänkte fråga er, är det någon som har beställt ringar ifrån guldhuset.se? Jag har hittat min ring (tror jag, måste kolla i butik) där den har lägst pris. Men vet inte om jag vågar beställa, det finns inga recensioner


    Jag beställde ringen jag friade med därifrån. Gick jätte bra! Nu har jag ju inte behövt ändra den eller något så jag kan tyvärr inte svara på hur bra dom är då.
  • Emelie88
    JonnaAndre skrev 2016-01-17 10:45:26 följande:

    Är det någon av er som gjort "informationsblad"?

    Skulle vilja ha en framsida och sen innehåll, man ska kunna vika den så det blir en broschyr. Hittar inte något program för hur man kan göra.

    Beskriver ni vägen till kyrkan eller skriver ni bara ut adressen till de olika ställena så gästerna själv slår in på sin gps?


    Vi skriver adressen till festplatsen och tänkte skicka med en karta. Vi har hyrt traktor och vagn för att ta alla till vigselplatsen så den adressen behöver vi inte skriva ner.

    Nu har vi fått klart transportmedel för alla mellan festplatsen och vigselplatsen, vår transport mellan är också klar :D

    Inbjudningskorten har vi mer eller mindre skrivit klart så nu ska allt sättas ihop bara. Cateringen går vi och väntar på att de ska få klart sin nya meny och jag väntar på att min frisör ska återkomma. Sen är det bara kläder till gubben och barnen kvar :)
  • Emelie88
    Anonym (Nyårstjej) skrev 2016-01-20 07:31:31 följande:

    Testar fråga igen ;) Ni som skickat save the date. Hur långt innan bröllopet gjorde ni det? Och när skickade ni senan inbjudningskorten? 


    STD skickade vi ut i augusti, vi gifter oss i Juni. Inbjudan ska skickad ut nu i februari ????
  • Emelie88

    Jag googlade mycket för att hitta något jag gillade för att ha något att utgå ifrån. Att klänningen skulle va i spets var givet, har alltid gillat det. Jag ville inte ha en fluffig klänning och ingen a-linje, det skulle absolut inte va släp eftersom vi gifter oss utomhus. Tji fick jag när jag klev in i butiken och prövade den första klänningen, den var både a-linjeformad och med släp men jag föll pladask för den och den såg väldigt mycket ut som min inspirationsbild. Jag älskar den och längtar som en tok tills jag ska få pröva den igen :D

  • Emelie88
    Ankan skrev 2016-02-18 15:57:51 följande:

    Hur gör du med släpet utomhus? Vi ska också ha utomhusvigsel och fundera hur mycket jag ska lägga upp klänningen för att kunna gå i gräset och inte förstöra hela klänningen med gräsfläckar

    Jag har köpt skor med kilklack just för att kunna gå på gräset och är supernöjd med dem, de är supersnygga och superbekväma. hoppas det funkar på gräset som jag tänkt mig...


    Är det geggigt och lerigt så kommer jag nog lyfta släpet men är det torrt och fint väder så får den släpas efter mig, då blir den förhoppningsvis bara dammig och går att få bort någorlunda sen. Jag tänkte inte sälja klänningen efter utan behålla den som minne så det gör inget om den blir lite skitig då.

    Vi ska fotograferas innan vigseln så jag vill ju gärna hålla den så ren som möjligt tills vigseln iallafall.
  • Emelie88

    Det närmar sig, 81 dagar kvar för oss :D

    Båda barnens kläder och skor är helt färdiga nu, mina skor har kommit och om en månad ska jag till butiken jag köpte klänningen för att få den insydd. Jag har hittat min vigselring och likaså har gubben gjort, han har både skor och kläder kvar men kläder ska vi fixa i mitten av april när vi åker till Stockholm igen.

    Igår lämnade jag inte intyget för hindersprövningen till rådhuset och fick då också reda på vilken vigselförättare vi ska ha. Tydligen är han super bra :)

    Det mesta börjar falla på plats nu och nu är det mest bara små saker som jag vill fixa men som inte är ett måste.

  • Emelie88

    Min klänning har insydd bh och jag kommer inte att ha någon bh under, det behövs inte och jag har ganska stora bröst.

    På söndag går osa ut för oss, det är fortfarande många som inte svarat än så vi får väl se :) Kläderna till gubben är också beställda nu så om två veckor borde vi ha dom hemma. Det enda som är kvar nu är att beställa maten (det är redan bokat) och eventuella dekorationer, och såklart godiset vi ska ha måste inhandlas.

  • Emelie88

    Vi kommer inte dansa, jag gillar det inte och gubben vägrar så det var ett lätt beslut :)

    Vi sover hemma både innan och efter vigseln, vi har för många djur att fixa vakt åt annars så vi är bara glada att någon tar barnen under bröllopsnatten.

  • Emelie88


    I lördags var det vår dag, och vilken dag <3 Den vart precis som vi tänkt oss, helt fantastiskt var det. Vi fotograferades innan vigseln och det var verkligen hur roligt som helst, vi var nere i en hamn och på båtar och sen åkte vi ut till en udde och fotograferades på klipporna :D vi lånade även några tjejers krabbfiske saker så det finns bilder på mig när jag fiskar krabba iförd bröllopsklänningen :P

    Vi njöt av dagen precis hela tiden och vi hann aldrig känna någon form av nervositet, det enda vi kände var förväntansfullhet och glädje. Våra barn uppförde sig helt exemplariskt hela dagen och kvällen och somnade gott i en varsin vagn som deras mormor rullade hem sen :)
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)