Inlägg från: Emelie88 |Visa alla inlägg
  • Emelie88

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Äntligen kan jag va med och skriva, få tips och fråga här inne hos er för nu har vi bestämt oss för ett datum nästa sommar ???? den 7 Juli friade jag till mannen och han sa självklart ja (han som aldrig skulle gifta sig). Imorgon ska jag ringa till stället vi vill hålla middagen och festen på och hoppas på att det är som vi vill och är ledigt.

    Vi vill ha ett ganska litet bröllop men vi kommer ändå bli 60 stycken om alla kommer som vi absolut vill bjuda, det är min stora familj som ställer till det och då bjuder vi ändå inte alla.

    Budgeten har jag börjat klura på och tänkt att allt förutom kläder och ringar ska ligga på Max 20'000kr men där är jag välisgr säker på att vi kan hamna under. Jag ver att mina ringar går på sammanlagt 12'500kr (har inte köpt förlovningsringen än och vill ha både och). Sambon har ingen aning om vilken ring han vill ha så den summan är okänd än så länge. Klänning har jag ingen aning om än och sambons kläder kommer nog inte kosta allt för mycket då han nog vill ha det väldigt enkelt och avslappnat. Vi har två barn som kommer va brudnäbbar så deras saker går ju på lite också.

    Nej det är galet vad det drar iväg även om allt ska va väldigt enkelt.

  • Emelie88

    Det var upptaget i den lokalen vi ville ha på det datumet vi bestämt, såklart! Det är ett populärt ställe så jag förväntade mig inte så mycket annat egentligen men man blir lite besviken ändå. Nu letar vi annat ställe eller så får vi byta dag för där vi ville va hade två lediga dagar kvar hela nästa sommar så vi måste bestämma oss fort.

  • Emelie88

    Nja vi bor utanför Halmstad med det är ett populärt ställe. Vi hade tänkt gifta oss på dagen vi träffades för första gången men det ser ut som att vi ringer imorgon igen och kollar om det enda datumet fortfarande är ledigt och sen så tar vi det isåfall. Det datumet är bara två dagar efter att vi vart tillsammans och förlovade oss på :) dom har bara telefontid tre timmar på morgonen så jag hoppas att ingen annan hunnit före.


    Loveit skrev 2015-07-27 11:43:48 följande:

    Typiskt! Bor ni i en större stad? Datumet ni har bestämt, är det ett speciellt datum för er? Annars hade jag nog bytt datum om ni verkligen vill vara i den lokalen. Du kan inte boka redan nu så avbokar ni lokalen om ni väljer en annan?


  • Emelie88

    Igår bokade vi lokalen, de stället vi ville ha så istället fick vi byta dag men det gör inget. Då får vi bröllopsdag bara två dagar efter vi vart tillsammans. Och sen idag fick jag reda på attmin pappa vill betala alltihopa :) jätte snällt av honom men lite vill jag betala själv så jag får gömma det för honom, haha! Men så härligt det känns med en bestämd dag nu :D

  • Emelie88

    Vi ska också gifta oss 9 juli :) vi tänkte skicka ut inbjudningskorten allra senast i mars just för att det är i semestertider men till de som kommer långväga skickar vi save The date kort i Slutet av hösten.

  • Emelie88

    Gården ringde imorse och talade om att dom inte kunde ha vårt bröllop där ???? men så säger han att dom har en ledig helg en månad innan och tur i oturen var det de datumet vi egentligen ville ha så nu gifter vi oss den 11 Juni istället, 6 år efter första gången vi träffades.

  • Emelie88

    [quote=4420433][quote-nick]Loveit skrev 2015-08-10 21:42:48 följande:[/quote-nick]

    Välkommen till tråden tonecaroline! 

    Vi har idag ringt och bokat kyrkan vi vill vigas i. Dom hade inte gjort något schema så långt fram än, vilket jag förstår. Men det gick att boka i alla fall, det viktigaste. 

     

    Emelie88 - Vad skönt för er! Jag vill egentligen att vi ska gifta oss på vår årsdag 30 juni, då vi blev tillsammans och även det datum vi förlovade oss, fast fyra år senare. Men vi vill gifta oss nästa år så vi får det gjort och då infaller 30 juni på en veckodag så nu har vi bokat kyrka och lokal 30 JULI istället. Vi blir gifta i alla fall, huvudsaken :)

    [/

    Det är som oss nästan, vi ville först gifta oss på vår årsdag den 7 juli som vi även förlovade oss på nu men då måste vi vänta till typ 2018 och det ville vi inte så då tog vi dagen vi träffades på som turligt nog infaller på en lördag nästa år :)

    Vi har bokat festlokal och det är allt ???? så fort hösten drar igång med alla rutiner för oss och barnen så ska jag börja kika på en del annat.

    Vi vill vigas på stranden så de behöver ju inte bokas någon lokal för iaf (skulle de regna är vi på gården för festen). Det är bestämt att jag får min klänning av min styvmamma och att mamma och pappa står för cateringen. Idag ska jag åka och köpa material till save the date kort och inbjudningskort. Igår plockade vi snäckor på stranden som ska va till inbjudningskort och dekorationer.

  • Emelie88

    Vi eller snarare jag började göra våra save the date kort igår, de som bor långt bort ska få dom så att de kan planera lite mer. Inbjudningskorten skickas i slutet av vintern. Vi gör inbjudningar och allt själva, dels för att de blir billigare men också för att vi behöver inget flashigt och då är det lätt att göra själv.

    Vi kom på fem nya personer som vi vill ha med på gästlistan så nu är vi uppe i 64 men jag är helt säker på att alla inte kommer.

    Jag tänkte att jag skulle maila min frisör och se om hon har tid och lust att fixa mitt hår och eventuellt sminka mig och sen ska jag börja leta fotograf också.

    Vad har ni för teman? :)

  • Emelie88

    Save the date korten skriver jag själv men inbjudningarna kommer vi skriva ut på skrivare för de kommer bli alldeles för mycket text för att jag ska få de hyfsat snyggt.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)