• Anonym (längtar)

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • Marleo

    Så har det äntligen hänt!!! I söndags hände det som jag längtat så otroligt mycket efter! Min älskade friade!!! Solig

    Tack vare att min familj lyckades få mig att tro att frieriet säkert skulle komma runt nyår eller lite längre fram och min blivandes små pikar om ringarna så var jag övertygad om att han inte skulle fria då så det kom lustigt nog som en stor chock för mig. Nu i efterhand är jag glad över att jag blev så överraskad, haha.

    Jag är så lycklig och så fort jag tänker på frieriet så blir jag lika tjock i halsen och ögonen fylls av tårar..Hjärta 

    Jag skapade en tråd om frierier där jag även berättar hur jag blev friad till:
    www.brollopstorget.se/forum/thread/4401704-hur-blev-du-friad-tillhur-friade-du

  • Marleo
    augusti skrev 2014-11-28 08:23:38 följande:

    Så roligt Marleo! Stort grattis och välkommen in i " förlovad" klubben ;););)


    Tack!!!!! Det är en underbar klubb!! Solig
  • woho

    Jag hoppar också in här. Vi kommer gifta oss i juli 2016 och har bestämt färgtema, kyrka, festlokal, gästlista, fotograf och lite annat. Vi har inte hunnit boka något annat än fotograf än, men håller på att prata med kyrka och festlokal (även om maten som de ska fixa). 

  • Marleo
    woho skrev 2014-12-03 08:56:42 följande:

    Jag hoppar också in här. Vi kommer gifta oss i juli 2016 och har bestämt färgtema, kyrka, festlokal, gästlista, fotograf och lite annat. Vi har inte hunnit boka något annat än fotograf än, men håller på att prata med kyrka och festlokal (även om maten som de ska fixa). 


    Välkommen och Grattis!
  • amandamelissa

    Heej!


     


    Gjorde en tråd men denna fanns visst redan så jag kopiera in mina frågor här :)


     


     Hur mycket kan man planera redan nu? hur mycket skulle ni planerat? jag vet färgtema och inredning, så sånt kommer jag köpa när jag hittar så vi inte får klumpsumma direkt, kan man börja sånt direkt? 
    Kan man ha buffe? tänker typ grillbuffe då det är väldigt gott och något som går hem hos alla.

    När ska man påbörja inbjudningskort? Skicka efter hinderprövning?

  • CamillaForsgren
    @amandamelissa

    Hur mycket kan man planera redan nu? Du kan planera så mycket som du vill. Finns inte direkt någon gräns.

    hur mycket skulle ni planerat? Jag har personligen planerat rätt mycket redan och även börjat pyssla vissa grejer, men det är för att jag vet exakt hur jag vill ha det(gifte mig augusti i år så vi ska förnya löftena, vet därför från den gången vad vi ska göra annorlunda). Så det är för mig bara att få ner det på papper.

    vet färgtema och inredning, så sånt kommer jag köpa när jag hittar så vi inte får klumpsumma direkt, kan man börja sånt direkt? Ja det kan du, har själv börjat inhandla grejer redan nu då jag hittat det vi ska ha billigt. Bara ni har plats så är det bara bra att börja tidigt, för då är det lättare att få tag i grejer i bra pris. Ebay är ett hett tips och där får man ju räkna med långa leveranstider så beställ på du.

    Kan man ha buffe? Ja definitivt. Vi ska ha en hemmagjord buffé denna gången. Tänk bara på att inte göra så himla mycket mat. Folk äter mindre än man tror. Särskilt om du även har efterrätt/er (vi ska ha även sån buffé).

    När ska man påbörja inbjudningskort? Det kan du egentligen göra så fort du vet vart ni ska vara, men skicka ut dem gör man ju inte förrän det är 3-6 månader kvar till bröllopet.

    Skicka efter hinderprövning? En hindersprövning är giltig i 4 månader så skicka in den ca 2 månader innan, men allra senast 2 veckor innan.

    Hoppas du fick svar på dina frågor :)
  • KoA2016

    Hej, jag har kikat in lite då och då, men det är först nu jag har någonting nytta att skriva. Sambon och jag har varit och kikat på lite ringar och tillsammans med smeden kommit fram till hur vi tror att vi vill ha det. Vigselringen väntar vi dock med att beställa tills att vigseln är lite närmare i tid. Spännande är det i vilket fall som helst! Skrattande Vi tänkte växla ringar kring nyår eller något längre in på nästa år (i anslutning till vår årsdag). Tungan ute

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)