• Äldre 12 Jan 10:15
    295158 visningar
    1436 svar
    +3
    1436
    295158

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Måste bara visa upp mina brudskor som jag är fanatiskt nöjd med :D

    Jag ville ha riktiga dansskor så att de är bekväma hela dagen och utbudet i Stockholm var inte särskilt stort, det visade sig lätt vara värt att åka till andra sidan landet för att testa dessa <3 

    Det var knappt att jag ville släppa just detta par, men då de gick att beställa med plastsula (som fortfarande fungerar bra att dansa med men inte blir förstörd av fukt som den vanliga mockasulan på dansskor) så fick det blir att vänta i två månader, jag ser fram mot att få börja gå in mitt par i februari :)

  • Äldre 12 Jan 17:14

    Jonna och Bianca, här finns dem dansskor.se/brudskor/sophia-vit/

    (Jupp, de går att beställa online, jag ville testa innan köp dels då jag var osäker på storlek och dels så att det var en modell som passade min fot. Och de var helt perfekta :D vilket innebär att modellen är ganska smal)

  • Äldre 13 Jan 10:13
    BlivandeFru2016 skrev 2016-01-13 08:18:28 följande:

    Jag ska med gifta mig 2016 och är så exalterad! Har läst era kommentarer och blir bara mer inspirerad, Guuud va kul! ???? En sak jag undrar över, vi funderar på att gifta oss antingen juni eller augusti, men man kan ju inte boka tid förens tidigast 4 månader innan i och med att hindersprövningen bara håller i 4 månader, så hur gör ni när ni redan satt datum? ????


    Du behöver inte ha hinderprövningen klar för att boka präst / kyrka (vet ej hur det är med vigselförrättare om man kör sorgligt, men jag skulle gissa på samma sak). Bara prästen får den innan vigseln så.

    Om ni vill gifta er en lördag så skulle jag ha börjat kolla på vilka datum de lokaler ni är intresserade av har ledigt och bestämma utifrån det, mycket var fullbokat till juni redan när vi kollade i september.
  • Äldre 13 Jan 10:15

    Ja.. dethär med att man inte kan redigera inlägg i dethär forumet när rättstavningen har varit framme.. hoppas att alla förstår att det ska stå borgligt och inte sorgligt i inlägget ovan :P

  • Äldre 15 Jan 16:01

    Jag har inte tänkt på signaturen förrän nu men kom på att jag kan göra en riktigt snygg då för- och efternamn kommer börja på samma bokstav. Sitter nu och tränar, ska se om jag kan göra den mer läsbar än min nuvarande :D

  • Äldre 20 Jan 09:28

    Vi gifter oss i slutet av juni och skickade ut save-the-date i början av oktober (vilket var så snabbt efter förlovningen som vi hann fixa till dem så som vi ville).

    Vi har en del gäster från utlandet som behöver söka visum flera månader i förväg, och det är även vanligt att planera sommarens resor upp till ett år i förväg i min familj. Så vi ville få ut dem så fort som möjligt :)

    Vi skrev inte särskilt mycket information på Save-the-date men hänvisade till vår hemsida där mer finns och vi vet många inresande som redan har bokat hotell. 

    Inbjudningarna tänker vi att vi ska skicka omkring början av mars, vi måste bara lyckas hinna få till dem då vi har ganska pyssliga ideér. Men då alla redan vet datum samt ungefärligt plats och tid så känns det inte som att det är så bråttom. Vi skickade ut save-the-date just för att slippa känna oss stressade med inbjudningarna :)

  • Äldre 8 Feb 15:04

    Nu har jag precis på lunchen varit på Royal och lagt handpenning på min brudklänning :D Det blev heldagar av klänningsprovande både lördag och söndag tillsammans med min tärna i helgen som var och nu är jag helt säker på att jag vill ha exakt denna klänning så det känns fantastiskt :D


    Om vi vill ha tips om olika butiker runtom i Stockholm så har jag skrivit vad jag tyckte om de olika vi var på här.

  • Äldre 19 Feb 10:25
    FeliciaRumen skrev 2016-02-19 10:14:38 följande:

    Har stött på ett problem, jag är lite smått Pinterest galen och jag har kollat i månader på klänningar på Pinterest, men när man väll ska hitta något i den "verkliga" världen så hittar jag NADA, har kollat på olika butikers hemsidor på deras klänningar men ser inget jag gillar. Så nu frågar jag om någon vet en bra butik i Stockholm som har bohemiskt brudklänningar?

    Har en tid på LILLY nästa vecka.. någon som har någon erfarenhet av dom?


    Jag var där inne och kikade men bokade aldrig tid för provning då de i princip bara har klänningar med snörning i ryggen. Kan man tänka sig det har de mycket fint i varierande utseenden, jag kan dock inte alls se framför mig vad du menar med en bohemisk brudklänning så om de har sånt kan jag inte svara på.
  • Äldre 12 Apr 14:45
    Tenshi skrev 2016-04-12 12:07:03 följande:

    Jag har en fråga angående hindersprövningen och blanketten för efternamnsbyte.
    Kan man skicka in dem i samma kuvert till skatteverket eller måste de ligga i separata kuvert? 


    Det hoppas jag verkligen för jag gjorde det precis idag, reflekterade aldrig över att det skulle kunna vara icke-ok eftersom de skulle till samma inläsningscentral :S
  • Äldre 10 Jun 13:01

    Igår hade vi vår provfotografering, vi ska få bilderna i nästa vecka men fick en förkik redan idag :) Det är Malin Norlén som har tagit bilden.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)