Inlägg från: militärfrun |Visa alla inlägg
  • militärfrun

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej allihopa! Nu har jag också hittat hit. Superkul att det är fler som ska gifta sig 2016 så man kan få bolla ideer :)

    Jag och min kille gifter oss den 11 juni nästa år. Det blir en borgerlig vigsel utomhus och sen middag och fest i en liten herrgård bredvid. Vi har typ planerat allt angående vigseln redan förutom lite smådetajer. Men det är ju bra att det är lång tid kvar så man hinner ändra sig :) klänning har jag så smått börjat titta på men kommer nog på allvar börja leta efter en i sommar ;)

  • militärfrun

    Ni som ska ha vigsel utomhus, ska ni ha stående eller sittande vigsel? Vi vill egentligen ha stående så det känns mer avslappnat. Men vissa av gästerna kan inte stå så länge så då tänkte vi ha två rader på vardera sida om mittgången där gamla och närmaste familj får sitta. Resten står. Vad tycker ni om detta? Är det okej eller tror ni folk kommer bli sura för att de inte får sitta? Vigseln kommer vara max 15 min.

  • militärfrun

    Hej! Sitter och funderar över tidsplaneringen för vigseln och middagen. Vår vigsel börjar vid 15 och kommer hålla på ca 20 min. Därefter blir det brudskål, bröllopstårta och mingel. Vi börjar sätta oss till bords vid 17.30 och räknar med att vi börjar käka middg vid 18. Är det för långt mingel tycker ni? Tänker att eftersom vi äter tårta innan middagen vill man ju inte käka förrätten för tidigt om man fortfarande har magen full med tårta.. :)

  • militärfrun

    Från Landybridal. De var väldigt trevliga och gav bra service, så nu hoppas jag bara att klänningen blir som man önskade :)

  • militärfrun

    Jag skickade in mina egna mått och en bild på en klänning som jag hittade på nätet. De hade tydligen sytt den klänningen förra året så de skickade bilder till mig på hur deras version av klänning var. Den var jättefin, dock lite för prinsessaktig för min smak så jag gav dem några ändrngar som de ska fixa så förhoppningsvis blir det bra. Jag var också lite nojig i början men jag har inte budget för att lägga ner tusentals kronor på en klänning jag ska ha en dag. Sen har Landybridal fått väldigt bra omdömen så det var därför också jag vågade beställa därifrån. Men självklart har man ju lite ångest över att den inte ska vara som man har sig :)

  • militärfrun

    Min klänning är på väg, kommer förhoppningsvis nästa vecka! Så spännande att få prova den! Såhär ser den ut bakifrån förutom att dom har lagt till lite mer spets i ryggen och på armarna :)

  • militärfrun

    Har lagt ut baksidan av min klänning i bildgalleriet för de som är intresserade av hur en Kinaklänning kan se ut. Den var lite stor i midjan men det går nog att sy in :)

  • militärfrun

    Nu har vi bokat plats för vigsel och fest till den 11 juni. Det kommer bli på en ö, vigseln sker på en äng där gästerna sitter på höbalar. Middagen och festen blir i en lada. Det blir nog supermysigt! :) klänningen har jag fått hem och gästlistan är typ klar. Så nu är det typ bara frisör och blommor kvar :)

  • militärfrun

    Hej!

    Har inte skrivit här på flera månader...

    Vi gifter oss i juni och äntligen är allting fixat. Inbjudningarna är utskickade och alla utom en kan komma. Är så himla glad och förvånad över attså många tackade ja! Vi ska ha vigseln och festen på en ö så gästerna kan inte åka därifrån vilken tid de vill utan måste ta den båten vi har hyrt tillbaka.

    Nu försöker jag bara slappna av och räkna ner dagarna men går ändå runt och är stressad att något ska gå fel. Vi har ett tidsschema för dagen men det går nog inte att hålla helt..menmen, det löser sig nog.

    Nästa vecka ska jag hämta båda mina bröllopsklänningar :)

  • militärfrun

    Snart är det bara tre veckor kvar för mig. Så pirrigt! Det enda som jag inte vet vad vi ska göra med är bröllopsdansen. Jag ville göra någon rolig spexdans men mannen vägrade för att han inte kan dansa för fem öre. Så då återstår bara att stå och dansa tryckare medan alla står i en ring runt en och glor. Tycker det är sjukt pinsamt. Vi har pratat om att skippa bröllopsdansen helt och låta alla börja dansa på en gång istället.. Kan man göra så? Hur gör ni andra med bröllopsdansen?

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)