• Poppee
    Äldre 14 Jan 17:06
    13099 visningar
    55 svar
    55
    13099

    Eran budget??

    Hej, jag undrar vad ni har eller hade för budget på ert bröllop och hur många gäster ni hade eller har?

  • Svar på tråden Eran budget??
  • SofiaM­agdale­na
    Äldre 15 Jan 14:08
    #21

    60 gäster och ca 20.000:- +/- ett par tusen.

    allt inräknat förutom bröllopsresan. 

  • Äldre 15 Jan 14:47
    #22

    70-75000, ca 50 gäster. Allt utom resa inräknat då! Ca 40 000 till mat/lokal/alkohol (och allt som hör till middagen + öppen/fri bar)

  • Kroati­en2013
    Äldre 15 Jan 16:25
    #23

    Ca 40000 kr. 20 gäster o bröllop utomlands. Sen tillkommer vår resa dit o semestern på tre veckor.

  • August­ibrud2­013
    Äldre 15 Jan 16:35
    #24

    Landar på ca 200 000-250 000 exkl ringar, resa. ca 70 gäster. Men efter läst på detta forum så har man ju fått en massa ideèr som gynnar plånboken!Glad 

  • Poppee
    Äldre 17 Jan 11:36
    #25

    Ni som har en budget på 30.000 eller mindre vd betalar ni för er lokal och mat?

  • Emmali­nnea
    Äldre 17 Jan 11:44
    #26
    Poppee skrev 2013-01-17 11:36:14 följande:
    Ni som har en budget på 30.000 eller mindre vd betalar ni för er lokal och mat?
    6000 kr för lokal, hyr en hel herrgård

    3000 kr för mat, italiensk hemmagjordbuffe  
  • eml33h
    Äldre 17 Jan 12:32
    #27

    750 kr för lokalen.
    ca 10 000 kr för middag på restaurang till 35 pers varav 14 barn (förrätt, varmrätt, vin/öl/läsk, kaffe)

  • SofiaM­agdale­na
    Äldre 17 Jan 12:38
    #28
    Poppee skrev 2013-01-17 11:36:14 följande:
    Ni som har en budget på 30.000 eller mindre vd betalar ni för er lokal och mat?
    Brudgummens föräldrar är änglar och betalar våran lokal. Gällande maten så blir det mellan 4000-5000, vi lagar själva förrätt, huvudrätt och tårta och kakor. 
  • Jessic­a B
    Äldre 17 Jan 12:48
    #29

    20000-25000 kr, exkl resa. Vi kommer att vara ca 65 pers.

  • Äldre 17 Jan 14:29
    #30

    Vår lokal kostar 2500, sen tillkommer kostnader för städning och personal till serveringen.

Svar på tråden Eran budget??