• Brunetten

    Festlokal i Åkersberga med omnejd

    Puffar lite på denna tråd då vi är ute efter lite samma sak...


    Önskemålet är en lokal nära havet (men på fastlandet) där man får ta med egen dryck och med cateringmat och ev med övernattningsmöjligheter..


    Vi funderar lite på Vita huset, Ekbacken också men jag tänker att det blir lite för uppdelat mellan själva huvudbyggnaden där man äter och dansbanan?


    Vigsel blir i Österåkers kyrka eller Roslags-kulla kyrka.


     


     

  • Brunetten

    Videtäppan på Rallarvägen visste jag inte men Bergasalen har jag också läst om men för oss känns det inte så mysigt att vara inne i centrum.


    Vi gifter oss inte förrän i juni 2014 så det är gott om tid kvar för planering, men tiden går fortare än man tror.


    Har haft i tankarna att vi vill ha ett "skärgårdsbröllop" och gärna att kunna anlända med vår egen båt... men alla platser man då kan hyra: Finnhamn, Sandhamn, Grinda Vandrarhem är ju på öar och vi vill gärna att de gäster som ordnar med barnvakt ska kunna ha möjlighet att ta sig hem med bil/taxi/hyrd buss på natten men att möjligheten finns också att sova kvar...


    Helst vill vi ordna med maten själva men kan även tänka mig att få med det i paketet men drycken vill vi nog helst ha med själva. Man kanske får tänka om och ta något längre ifrån Åkersberga ändå...


    CarolinZ: Vet du hur många det får plats att duka för inne i Vita huset? Har mailat till föreningen men inte fått något svar ännu... Antar att allt finns där i form av stolar, bord, porslin etc så man bara behöver duka och ta fram maten?

  • Brunetten

    Katjaknas: Vaxholms Kastell kanske kan vara ett alternativ? Eller Badholmen? Där kan man få både mat och dryck ordnat och är man på kastellet man kan övernatta i deras B&B... Dock finns bara 27 rum så det beror ju på hur många ni är? Eller om några vill ta taxibåt och övernatta på hotellet istället?

  • Brunetten

    Tack CarolinZ! Kollade upp Videtäppan och nä, det är inget alternativ. Om vi stannar i Åkersberga får de nog bli Vita huset ändå. Får jag fråga hur ni tänkt göra med porslin? Hyr ni det också av cateringfirma?


    Min svägerska hade sin fest i Vita huset och hon sa att man kunde hyra ifrån fredag till söndag em. Har ni gjort så?


    Hittade Borgesundsgården också vid Vaxholm - tänkte maila dem för att kolla upp lite priser. Det verkar ligga vid vattnet, man kan åka bil därifrån om man vill och man kan övernatta. Nackdelen är att man inte kan ta med egen dryck tror jag?


    Ska googla lite på Rådmansö också - tack! :)

Svar på tråden Festlokal i Åkersberga med omnejd