Inlägg från: VictoriaE |Visa alla inlägg
  • VictoriaE

    Hjälp med vigseltid

    Kan ju namna att ur en fotografs synvinkel sa ar timmen innan solen gar ner en av de basta for att skapa magiska bilder. Googla "golden hour" och "photography", sa far du en ide om vad jag menar. Beror sjalvklart pa fotografen, och om hen kan anvanda ljuset till sin fordel, men kanske kolla med den ni har tankt?

    En hemsida dar du kan rakna ut nar solen gar ner, och nar golden hour startar ar www.golden-hour.com/ Men det verkar vara ca 16:00 den dag ni har tankt er (beror lite pa var ni ska gifta er).

    Hoppas att denna insikt hjalper lite med beslutet. Glad

  • VictoriaE
    Koyal skrev 2013-01-12 21:50:51 följande:
    Åh Golden hour börjar runt 17 den dagen :( Typiskt.
    Ahhh... du har ratt dar, min dator visade fel tid da den raknar in att jag ar i en annan tidszon! 

    Men det har upptackte vi i alla fall pa vart brollop- sa lange som man har en person som man ar trygg med in charge, sa brukar en timme utan brudparet inte vara nagot problem, utan gasterna kan mingla och lara kanna varandra. Glad

    Sjalvklart kan man gora som Chicita foreslog, och kora foto innan (kan ju se fordelen med att inte ha en rod puffig nasa Flört), men vi fick radet att vi skulle vara med avslappnade efter vigseln (da allt ar gjort liksom), och att det skulle synas pa korten, sa vi korde efter, just pga detta.  
Svar på tråden Hjälp med vigseltid