• FruW

    Vi med små bröllop

    majjja skrev 2013-01-12 21:52:26 följande:
    såhär är min outfit .. 
    klänning (tea length) till detta tillkommer en  puffig axellång slöja och en stram krona i silver (kyrkans) tänker mig att jag ska ha håret lite 50-60-tals inspirerat med snedlugg och tuperat hår... inspirationen kommer från serier som Madmen



    och här är de ruskigt söta skorna som jag fyndade på ebay. Först tänkte jag ha färgglada skor men så hittade jag dessa och blev förälskad :)


     
    Åh vilken fin klänning! Superromantisk outfit och så skulle jag också vilja se ut på min bröllopsdag! Varifrån köpte du klänningen och spetsöverdelen? Blev du nöjd med kvaliteten på klänningen?
  • FruW

    Vi gifter oss nu på lördag! Ska bli så himla roligt, men just nu är jag både nervös och stressad över de sista små detaljerna. Planerar ju inte bara vårt bröllop, utan vi agerar även någon form av reseledare för familj och vänner eftersom de får åka en bra bit. Finns kanske fler som känner igen sig i detta?


     


    Idag ska jag stryka kläder, städa här hemma, träna och packa väskor. Har tagit ledigt en extra dag från jobbet för att kunna hinna med allt. Men jag tror att så fort vi satt oss på planet imorgon, och väskorna är både packade och incheckade, så kommer lugnet infinna sig och vi kan njuta av att bara se fram emot vår bröllopsdag. Glad


Svar på tråden Vi med små bröllop