Inlägg från: maxmamma |Visa alla inlägg
  • maxmamma

    Smörgåstårta som mat på bröllop??

    Jag ÄLSKAR smörgåstårta men ska man sån tårta som mat vill jag veta det så jag kan äta en riktigt lunch så jag inte står vrålhungrig resten av dagen/kvällen men jag tycker smörgåstårta passar bättre vid dop o begravnings bjudning. Tycker en läcker sommar mat buffé passar bättre på ett sommar bröllop av dessa 2 alternativ.

  • maxmamma

    men hallå, jag skrev att JAG inte uppfattar smörgåstårta som bröllopsmat, o jag avgör inte vad andra ska tycka om smörgåstårta till huvudrätt på bröllop jag bestämmer inte vad som är rätt o fel så.

    jag bara refererar till mig själv o min vänskapskrets o vi är många som älskar smörgåstårta men skulle inte välja att ha det som bröllopsmat i första hand.

    har aldrig varit på ett bröllop med sån tårta som huvudrätt heller o jag personligen har bara varit med om såna tårtor vid dop, begravning o födelsedagskalas.

    men TS efterfrågade ju åsikter om såna tårtor till huvudrätt vid bröllop o vi som svarade skrev ju allihop hur vi ser på saken så då måste väl jag oxå få framföra min åsikt utan att få höra att vem  bestämmer vad som är bröllopsmat o inte??

    jag skrev ju oxå att jag gärna äter smörgåstårta på bröllop om jag vet att det är det som är huvudrätten så jag kan välja att äta en stadigare lunch hemma så jag inte står o är vrålhungrig bara nån timme efter ätandet.  

  • maxmamma

    nä daniiel nu tror jag vi missförstod varandra där men visst kan man ha smörgåstårta som bröllops mat, för jag älskar som sagt var smörgåstårta o kan äta ganska mycket sånt o bli relativt mätt på det.


    Jag vet ju att självklart väljer man den mat man känner sig mest nöjd med att bjuda på.


    Sen kan jag väl tycka att om det är ett "lunch"bröllop så funkar ju smörgåstårta jättebra men om det är ett kvällsmiddags bröllop så hade jag nog gärna fått en lite mer middags aktig mat att äta.


    men alla gör som de vill


    jag har iofs aldrig varit på ett lunchbröllop heller, bara eftermiddags/kvällsbröllop så kanske därav min tanke på hur det kan bli om man har sån tårta på kvällen.

Svar på tråden Smörgåstårta som mat på bröllop??