• Mmmaria

    Fotografering innan eller efter vigseln?

    Vi hade vår fotografering före vigseln och det ångrar jag inte. Det blev ett magisk möte när jag kom ut och han stod och väntade på mig. Det var bara vi och fotografen istället för att ha alla gästers blickar på sig. Vi kunde ta det lugnt och sedan vänta på gästerna tillsammans. Efter vigseln och brudskålen hade vi lite släktfotografering i några minuter. Jag är glad att vi var klara med fotograferingen för efter vigseln ville jag bara mingla och prata med alla gästerna innan vi satte oss till bords. Sedan var det så att vi hade fotografering, vigsel och middag på samma ställe så det hade känts konstigt att åka iväg därifrån.

  • Mmmaria

     



    Våra "First look"-bilder (finns ett gäng, men dessa gillar jag bäst). Mysigt att ha den stunden (nästan) ensamma. Jag var så nervös innan, men sedan kändes det bra.
  • Mmmaria

    Vet inte om jag skulle kalla våra bilder arrangerade. Fotografen var med när jag kom ut till min blivande man och vi såg varandra för första gången med bröllopskläder. Vi kanske ser uppställda ut, men vi "bara var" med varandra och under tiden tog fotografen massor av bilder. Det blev en fin stund ihop. Sedan tog vi foton i ca en timme och därefter vigsel.


     


    Kitkät: Tack! Klänningen är av märket "Lou Lou", men jag vet inte vad modellen heter. Underbar klänning att bära. Titta på hemsidan http://www.louloubridal.co.uk/ och tryck på Bridal. Då kommer den upp som första miniatyrbild. Det finns andra liknande på samma sida.


    Jag har köpt min i butiken "Stockholm fest och brud" nu i somras.


     

  • Mmmaria

    Kitkät, den kostade 7600 har jag för mig, men med sömnad blev det lite över 9000. 600 för kemtvätt efteråt .


    Sålde den på Blocket för 6000 i oktober så det blev inte så dyrt.


    kitkät skrev 2013-01-17 20:14:41 följande:
    Mmmaria,
    Får jag fråga vad den kostade?
  • Mmmaria

    Speciellt om man kan tänka sig att sälja efteråt. Jag såg att just den bilden inte går att ta fram.


    Jag la upp ett foto på klänningen i tråden "Visa DIN brudklänning! :D" den 16 okt. Kolla där. Jga kan även skicka bilder till dig på något sätt (vill inte ta över den här tråden som ju ska handla om fotografering). Hör av dig!


     

  • Mmmaria
    Erika83 skrev 2013-01-26 18:23:59 följande:
    Tack för all hjälp!!! Solig

    Mmaria; Gud vad fin du var, underbar klänning! Vad roligt att ha så fina bilder att kunna titta på och minnas tillbaka.
    Tack så jättemycké! Den hade 7 lager tyg och tyll och jag kände mig så fin : ) Lycka till med bröllop och fotografering!
Svar på tråden Fotografering innan eller efter vigseln?