• Erika83

    Fotografering innan eller efter vigseln?

    Hej! Hur ska ni göra med fotograferingen? Jag funderar på om man ska fotograferas före vigseln eller efter? Fördelen med att fotograferas innan är ju att mitt smink ser ut som det ska (ingen mascara som runnit o dyl.) Men o andra sidan så vill jag ju inte att min blivande man ska se mig (min brudklänning) innan vigseln... Hur tänker ni? Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Fotografering innan eller efter vigseln?
  • Erika83
    Aniara4 skrev 2013-01-07 16:05:10 följande:
    Nähä, länken blir sönderhackad, men följ instruktionerna och skriv in som jag gjorde (utan citationstecken, de var bara för att markera vilka som var sökorden) så hittar du.

    Ok, tack!
  • Erika83

    Tack för alla tips o råd! :) Det är jag som hakar upp mig på att jag inte vill att min blivande man ska se mig innan kyrkan men många fler argument talar för att vi ska fotografera oss innan vigseln. Vi ska gifta oss kl.15och lokalen ligger drygt en mil från kyrkan så visst hade vi kunnat fotograferas efteråt men vi kör väl kanske en kombinerad variant. Åh, vad svårt det är! Att jag har så svårt att bestämma för detta bådar inte gott inför resten av bröllopsplaneringen... ;)

  • Erika83

    Tack för all hjälp!!! Solig
    Tror att vi har bestämt oss nu... Blir nog innan vigseln. Vår vigsel är kl.15 så det bir nog sent att fotograferas efteråt.
    Vi ska ha lite mingellekar medans gästerna väntar på oss borta vid lokalen. Vi har en toastmadame och en toastmaster som fixar med detta. Vi ska bl.a. ha (som någon nämnde) tipsrunda om oss och fotografering av varje par som anländer till festen.
    First-look bilder var ju en jätterolig ide! Det ska jag undersöka vidare. Skrattande

    Tack för tipset med om fotografering i kyrkan men tror att min pappa tar på sig att fotografera då, han har riktigt bra kamera och bra objektiv. Sen får se vem som tar på sig att filma och fotografera själva ingången i kyrkan (min pappa ska följa mig fram).

    Mmaria; Gud vad fin du var, underbar klänning! Vad roligt att ha så fina bilder att kunna titta på och minnas tillbaka.

Svar på tråden Fotografering innan eller efter vigseln?