• Nano

    hjälp med bröllopsplaneringen??

    Jag gifter mig 1 juni...med en budget på 9000:- och vi kommer bjuda 55 personer.

  • Nano

    Allt är inräknat. Vi får väl hjälpas åt med planeringen eftersom vi har samma datum och borde göra samma saker ingefär samtidigt.

    Min klänning 200:-
    M2b har redan kavaj
    Fotograf till vän
    Ringar 2000:-
    Buketten gör jag själv och den kommer inte kosta mer än 200 och då har jag även räknat in det m2b och våra två söner ska ha.

    Den stora posten är mat och alkohol. Kommer handla i dricka i tyskland och laga buffé. 

  • Nano

    Vi kommer att ha festen i vår trädgård så hoppas vädergudarna är med oss. Vi har klarat fester med 30 personer och regn men aldrig med 55 gäster. Tanken är att vi ska kunna laga allt i förväg och bara "slänga" fram det innan folk kommer. Äta buffemat till middag under veckan och frysa in sånt som går. Sedan får man passa på att handla kyckling och sånt när man ser att det är extrapris.

    Pastasallad 
    Bulgursallad
    Potatissallad (inget vit gegga)
    Kycklingspett
    Kallskuret typ chorizo
    Gazpacovinegrätt
    Bröd
    Färskoströror
    Vattenmelon

    Till efterrätt
    Blåbärscheesecake i långpanna 

  • Nano

    Vi kommer att ha tält men hoppas verkligen att det inte blir regn. Vi får hålla tummarna tillsammans För oss är det inte viktigt med att de ska vara en stel tre rätters eller att vi kommer att spela musik på spotify. Jag tror att om man gör det enkelt så känner sig folk mer bekväma och får det roligare. 

  • Nano

    Oj vad mycket hjälp ni får. Vad skönt det måste kännas och vad mycket ni har hunnit med. Håller på förfullt med inbjudningskorten och hoppas få iväg dem i veckan. Även vi ska till Tyskland för att handla dricka.

    Ska fixa smink, hår och bukett själv. Klänningen kostade 200:- på ebay men jag behöver köpa nån klännin att ha under som slimmar mig lite. M2b har kostym men ska köpa nya skor och så ska vi hitta kläder till sönerna 6 och 8 år. 

    Har lite att pyssla med till dekorationerna och behöver handla lite krimskrams men jag tror att vi har rätt bra koll på allt. Kommer bli många pysselkvällar dock.

Svar på tråden hjälp med bröllopsplaneringen??