• JochP

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Jag har också funderat på att beställa klänning på nätet, men tycker det känns svårt med måtten och så vet man ju inte innan hur kvalitén på tyget är. Jag vill ha en spetsklänning iallafall med inget eller endast litet släp. Ganska rak modell har jag tänkt mig, inte med massa underkjolar och annat. Är du nöjd med din klänning annars, förutom att den var för stor? Jag och min kollega har inte riktigt bestämt priset än för den som vinner, men en blombukett från den andra kanske inte vore så dumt?

  • JochP

    Hur har helgen gått tjejer? För mig har det gått skapligt trots att jag varit på resande fot. Inga sötsaker iallafall, men kanske lite onyttigare mat än vanligt. Idag kom jag hem och har trampat en halvtimme på träningscykeln. Till middag blir det lax och wok. På tisdag är det dags för veckovägning för mig. Ska bli riktigt spännande att se om det hänt något denna första vecka. Det skulle kännas skönt att veta att mina ansträngningar ger resultat. Återstår att se. Ha en trevlig kväll alla!

  • JochP

    Kom igen nu tjejer! Vi fixar detta. Bli inte deppiga av bakslag utan se det som nåt tillfälligt bara och fortsätt som planerat. Krya på dig ev2013!

  • JochP

    Vägdag för mig idag. Första veckan gick över förväntan -1,3kg! Wohoo! Nu blir jag peppad att fortsätta. Idag har det inte blivit nån träning. Har känt mig otroligt trött och hängig, hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Ska lägga mig och sova nu.

  • JochP

    Hallå på er! Hur går det för er med maten och annat? Jag har märkt att det är enormt viktigt att jag äter regelbundet och ordentligt för att inte bli paniksugen på något gott och stoppa i mig något onyttigt. Har keso, frukt och avokado ståendes på jobbet som jag har till mellanmål både på förmiddagen och eftermiddagen. Då är det lättare att stå emot fikabröd. Jag har faktiskt inte ätit några sötsaker sedan nyår och det är jag stolt över.

  • JochP

    Lordoz: Vad bra! För det handlar ju inte bara om att äta nyttigt och gå ned i vikt utan även att ta hand om sig och få en bättre livsstil och förhosppningsvis må bättre! Det har gått sådär för mig i helgen. Har motionerat bra med cykling på motionscykeln och skidåkning. Men maten har jag ätit lite för mycket av känner jag. Dock inga snedsteg med sötsaker, men onyttigare mat än jag tänkt. På tisdag har jag vägning, får hoppas att jag gått ner några gram den här veckan i allafall. Kram på er!

  • JochP

    Det fixar du, Fröken M! Du har ju varit jätteduktig hittills som har gått ned så mycket. I morgon är det min vägdag. Som vanligt är jag nervös. Det gick ju jättebra förra veckan, men det känns inte som jag gått ned så mycket den här veckan. Hoppas det har hänt någonting på vågen iallafall. Det blir spännande. Har just cyklat en mil på träningscykeln. Nu blir det dusch.

  • JochP

    Boringbrick: Vad härligt att träna på morgonen, skönt att ha det gjort liksom. Jag hinner tyvärr inte det, utan kör med cykling på kvällarna. Igår började min gympa igen för terminen, jag brukar träna tisdag och söndag och tror det blir ett bra komplement till cyklingen. Vad brukar ni äta för mat? Idag åt jag chili con carne med sallad till. Jag tror det viktigaste för min del är att hålla nere portionerna och inte ta mer bara för att det är gott. Kämpar på.

  • JochP

    Vad duktiga vi är! Detta ska vi minsann hålla i tills vi nått våra mål. Det ska bli spännande att väga mig på tisdag för nu känns det som det hänt lite mer än förra veckan. Har ätit god mat ikväll, fläskfilé och klyftpotatis. Min sambo och jag unnar oss något extra gott en gång i veckan och då blev det ikväll. Övriga dagar är superstrikta.

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?