Inlägg från: gloriousgirlgirl |Visa alla inlägg
  • gloriousgirlgirl

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Har nu läst igenom hela tråden (puh!) och undrar om även jag får hänga på er?


    Jag vet hur stor del stöttning är i dessa lägen när man vänder om sitt liv mot en hälsosammare vikt och vardag. Själv har jag varit en sådan som varit tjock hela mitt liv, även om vikten kanske inte alltid varit det. (Ni vet, man intalar sig att man är tjock osv) men i höstas fick jag äntligen polletten att trilla ner ordentligt och skrev in mig på Xtravaganza. Jag fattade ju att jag behövde mer än bara kosttips (för jag har testat alla dieter!) och hej vad det går!


     


    Jag har svackor, men har lyckats ändra på mitt tankesätt och förhållningssätt till saker nu att jag även klarar av motgångar. Jag har lååååångt kvar, räknar med att det tar ca 3 år innan jag faktiskt på riktigt lever i ett annat hälsosammare liv där det är jag som bestämmer och inte maten.


    Om ca 1 vecka beräknar jag ha gått ner 30kg. Herregud. När jag skriver det blir det mer verkligt. 30kg. Att jag ens tillät mig själv gå så långt med vikten. Jag är inte ens klar heller med viktnedgången ens... sen ska det stabilieras också.


    Hur har det gått för er andra nu då? Nu när jag läst hela tråden vill jag ju veta vart ni tagit vägen :)

  • gloriousgirlgirl

    Grattis ev2013! Bebis i magen är ju ett helt okej sätt att gå upp i vikt! :)


     


    FrökenMäkelä: Ja, det får ju ta den tid det tar att gå ner i vikt, huvudsaken är att målet och resultatet inte försvinner i sinnet.


    När ska du vara i mål är din plan?

  • gloriousgirlgirl

    Till septemeber finns det ju god chans att du hinner gå ner rätt bra med kilon till faktiskt. Jag har ju inget bröllop planerat så jag går inte ned i vikt av den anledningen, men den dagen kommer ju i framtiden och det känns skönt att redan nu ha gjort något åt min sits.


    Mitt mål är att jag ska väga 75kg i september då jag ska springa Tjejmilen. Slutmålet ligger runt 72-74kg, det tror jag är en ypperlig vikt för min del. Idag väger jag 93.2 kg. Så jag har ju en del till att tappa, men som väl är har jag en fantastisk kropp som redan nu ser hälsosam och frisk ut.

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?