• tovemaja

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Hej flickor!
    Jag hoppar mer än gärna in i er tråd... jag har undvikit vågen lääääge nu och även blundat för faktumet att alla mina kläder är för små. Men nu, nytt år m.m ställde jag mig på vågen... jo,jo 10kg mer än min trivselvikt. Väger nu 76,1 och vill helst ner på hälsosammare 66 innan bröllopet 13 juli. Är jag runt 70 sitter klänningen bra... snacka om att bröllopet är moroten! INte anledning till att gå ner i vikt men en jäkligt bra morot! Jag satsar på kosten först och träningskort från februari. Det betyder INTE att jag inte ska röra mig... blev skidåkning idag och simhallen imorgon. Skönt med jobbet så inte sötsuget tar över!

    Som flera av er redan skrivit, godis i mängd hemma i kombination är uselt recept på viktnedgång. Min plan är att väga mig varje söndagmorgon innan frukost, tappa 0,5kg i veckan och då vara vid målvikten 13 juni. Då har jag en månad att stabilisera mig sedan... Mitt första stora mål är att nå 74 kg, vilket borde bli 13 februari.... håll tummarna för mig är ni snälla så gör jag detsamma för er!

    Lycka till!

  • tovemaja

    Är impad av er, kul att föjas år! Sitter här och käkar min gröt... på jobbet idag väntar kikärtsgryta med bovete. Jag tror på dagen! Blir dock ingen träning idag utan en kortare promenad i snön efter jobbet. Heja oss!

  • tovemaja

    Sjörå, nu gav du mig idé för morgondagens träning! Blev ingen promenad idag, men lyckats hålla ok kost. Två små kex slank ner men det är allt. Testade klänningen idag... alltför tajt! JÄKLAR vilken motivation det är! Imorgon går jag en bit hem från jobbet. INte hela sträckan men ca 5km. Dumma julsnask!

  • tovemaja

    går ok! ätit godis idag men plockade ut 10 bitar och det fick vara nog. Stolt! Träningsvärk och halvsjuk.. men smygvägde mig och har redan tappat mer än mina 0,5 jag måste tappa i veckan. Men visst vet jag att det går lättast i början!

  • tovemaja

    Vägdag för mig idag och vågen visade -0,8 vilket jag är nöjd med! ett halvkilo i veckan är målet och denna veckan har jag inte tränat bra eftersom jag blivit förkyld. Idag ska jag ut och åka lite längd på sjön, härligt! Känner ingen press för veckan som kommer eftersom jag minst måste gå ner 0,2 på 1 vecka. Heja er och mig!

  • tovemaja

    å grattis allihop! GRYMT jobbat! ett +-0 är inte dåligt, det går inte BAKÅT.

    Äter gott och blandat nu... INTE bra! Men kör samtidigt hårt med Jillian Michaels 30 days shred. Vet inte vad resultatet kommer bli eftersom jag bara är på dag 3 av 30. Men en utmaning är det. FY sådan träningsvärk!

    Heja!

  • tovemaja
    Sjörå skrev 2013-01-22 21:20:42 följande:
    Idag gick det betydligt sämre. Fuskade med sushi till lunch och en chokladboll till eftermiddagsfikat. Å andra sidan knatade jag 3 km idag igen med en fullproppad ryggsäck i snön. Men det sliter på axlarna med en full ryggsäck. Fast maten måste jag ju få hem på något sätt.
    Jag fuskade ju också idag... både ett par bitar goot och blandat och en rad choklad. Men ibland tycker jag det är OK. Så länge man rör sig också!
  • tovemaja

    Usch, är jag hemsk om jag säger att jag tycker det är skönt att ni också haft lite motgångar denna vecka? Jag unnar så klart ALLA att gå ner i vikt men det är tungt när det går åt fel håll, som för mig. Vet inte ens varför, tränar och äter inte onyttigt. Visst, inte SUPERnyttigt men att jag skulle gå UPP i vikt känns inge kul. Hoppas att det är som du säger Sjörå, att det beror på kylan :)

    Men ett par dagar kvar av veckan. Är det nu det vänder?

  • tovemaja

    samma här... eller jag VET att jag gått upp. Jag vägde mig imorse och gått upp 0.6 sedan förra veckan, verkligen inte bra! Jag tycker det är konstigt för jag känner mig stark och mycket piggare.. och inte så "fladdrig" som innan. Kanske jag faktiskt bygger muskler med min träning, vet inte. Men jag ska försöka tänka mer på vad jag äter i veckan. 1 dags fusk max!

  • tovemaja

    Hej alla tappra!
    Grattis till er som lyckats bra såhär långt, speciellt fröken M! här går det dåligt. Ville inte väga mig eftersom det är mensveckan.. men provade klänningen och den är alltjämt för tight. Ny vecka, nya tag!

  • tovemaja

    JochP, det är ju jättebra med nästan ett halvkilo! Det hade jag varit överlycklig över. Här är jag nöjd med dagens träning, men inte så nöjd med min varma choklad, maaaaassa socker! Muns men oj så fel! Dessutom chokladtårta på lunchen, en kollega fyllde 40.

    ja, ja, känns ändå bra denna veckan av någon anledning!

    Ev2013, rätt att vänta med träning om du känner dig kass, kost funkar ju ändå!

    Kram till er!

  • tovemaja

    Hej!
    Jag kommer behöva ändra mitt mål eftersom det inte går i takten jag vill och jag heller inte vill pressa mig själv... efter att jag börjat träna Jillian Michaels 30 day shred känner jag mig ändå met i form... och snyggare, trots att vågen som sagt går aldeles för långsamt neråt. Lägger första målet vid 73 fortfarande, dit är det 1,8 kg. Först då ska jag sätta på mig min klänning igen och verkligen ta mig en funderare på hur den passar mig. Nu är det dags för extremt sen frukost, firade in lovet med sovmorgon... idag får  det bli fil med frukt.. mums!

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?