• Miss JH

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Vi kommer inte ha nån 3-rätters meny. Eftersom vi har sommarbröllop i trädgården vid havet vill vi ha det enkelt. Och vi kan inte hålla på att värma massa mat heller eftersom vi är i stugan. Men iaf, hon tyckte vi skulle ha lite snittar som välkomsttugg och bubbel. Sen tyckte hon vi skulle köra på pajer av olika slag. De kan man göra innan och frysa in, så man inte behöver fixa maten dagen innan och stressa ihjäl med det. Till det en god sallad och gott bröd. Tårtan blir istället för efterrätt. Sen blir det snacks och sånt förstås. Så väldigt enkelt men fullt fungerande för min del iaf .

  • Miss JH

    Förresten Linda, var i USA har du bott? Jag har också bott i USA i nästan 2 år. Första gången i maryland, mellan Baltimore och Washington D.C och andra gången i Connecticut.

  • Miss JH

    Åååå NY, där var jag var och varannan helg när jag bodde i USA! Älskar NY! Häftigt att åka dit på bröllopsresa. Vi funderar på Budapest, Barcelona eller Paris.

  • Miss JH

    Nä, NY är verkligen ingen barnsemester. Vi har sagt likadant, om vi åker till Budapest gör vi det själva. Vi var i Ungern förra sommaren med barnen och åkte till Budapest en dag. ALDRIG mer med barn säger jag. Inte barnvänligt för 5 öre. Så vi hann knappt se eller uppleva något av denna fantastiska stad, så jag är sugen på att åka dit igen. Bara vi 2. Och då passar det utomordentligt som bröllopsresa . Nä tyvärr har jag inte varit på café wha . Det är 14 år sen jag var i USA senast. Vi hängde mycket på hard rock, life ( tror jag klubben hette, finns nog inte mer). Sen var det mest shopping och konserter i NY.

  • Miss JH

    Yeayh!!! Fick bilder på min brudklänning idagSkrattande. Sååå fin och vill bara ha hem den nu så man kan sy in och fixa.

  • Miss JH

    Nä, jag har inte prövat den. Det är en av mina tärnor som gick och köpte 2 klänningar till sitt eget bröllop. Varav hon nu ville GE mej den ena till mitt bröllopSkäms. Får man ha mer underbara vänner liksom??? Den är begagnad, så jag kommer behöva sy in den lite. Dock drar vi i stort sett samma mått hon och jag. Hon är lite längre dock, så den kommer nog behöva läggas upp lite. Jag har fått bilden på sms, och jag har sparat den i mitt kameraalbum. men sen när jag trycker på ladda upp bild från telefonen så verkar den inte vilja lägga in den i inläggetObestämd. Surt. Jag ville ju visa den!!! Får se om sambon har nåt bra förslag på hur jag kan få in den fråhn datorn när han kommer hem från jobbet.

    Näsbygård är fantastiskt fint!!! Hoppas ni kan få komma till där. Håller mina tummar.
    Låter verkligen jättehärligt, bröllopet som ni är inspirerade av. Det är bra att man hunnit vara på några bröllop nu, så kan man plocka bra ideér från alla, haha.

    Jag är inne på sommartema, sommarfest. Lite amerikanskt trädgårdsbröllop. Gifta sej under blombåge i trädgården. Mamma har stugan precis nere vid stranden vid Tre toppar och där är ju alltid så smockat med folk, så alla planer på att gifta sej på stranden har vi lagt nerSkrattande. Eventuellt kommer vi ha liveband eller trubadur som spelar på festen också. Öl och cider i stora zinkbaljor fyllda med is, så gästerna kan gå och ta när de vill.

    Jag har bett kin ena tärna att vara toastmadamme också. Men sen har jag funderat på OM det kanske blir för mycket för henne? Har fått förslag på 1 som skulle kunna tänka sej att vara toastmaster också. kan man ha 2 eller ska jag säga till min träna att bara vara tärna? Och be honom vara toastmaster? Åh vad tankarna snurrarFlört. Håller tummarna för att din tilltänkta toastmaster tackar ja. Det är ju ett väldigt ärofyllt uppdrag, så det gör han säkert!

    Hur gamla är ni? Känner mej som jag är jättegammal soom kommer gifta mej vid 36 års ålder haha. Är 35 i nån månad till dockFlört

  • Miss JH

    Inte bästa bildkvaliten eftersom jag mailade de från min telefon, men man kan iaf få ett hum om hur klänningen ser ut. Ber också om ursäkt för alla felstavningar i förra inläggetSkäms. Slant nog på tangenterna...

  • Miss JH

    Ja, det är bra att man har möjlighet att ändra på klänningen. Kan hända att jag behöver sy in lite, då jag började hårdträna i höstas och skippade allt sött och gottSkrattande. Tappade 10 kg på kuppen...

    Ja, det är lite kul att det är en massa folk som kommer gå förbi. Man vill ju ändå synas lite den dagen man står brudFlört. Men att behöva flytta undan människor på stranden, där går min gräns hahaha.

    Jag kollar upp möjligheterna med band/trubadur. Vi är mer inne på trubadur då vi ska ha festen utomhus. Tror det kan störa en del att ha ett helt liveband som står och spelar för fullt halva kvällen hihi. Blir kanske mamma och hennes sambo vräkta senFlört. Jag vet ett liveband som vi kollade upp, men de var ganska dyra tyckte vi. De tog 8500 kr för hela bandet för spelning en kväll. 5500 kr för aukustiskt och delar av bandet. Men vi kollar vidare. Har några stycken som vi tänkt kolla upp och ska jämföra priser med.Tycker det låter som en bra idé att vi kanske kan tipsa varandra här i tråden om band/trubadurer.

    Tack för tipsen angående tärnuppdraget och toastmadammeuppdraget. Jo hon har en sambo som inte är rädd för att höras hihi, så han kan säkert hjälpa henne.

    Har frågat en kompis om hon vill binda min brudbukett, och det ville hon gärna. Så nu är det också avbockat från listan. Bra att ha vänner som är duktiga inom olika områden, blir en kul personlig prägel på saker och ting då.

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!