• Erika83

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hej! Jag dyker in här.... :) Vi ska gifta oss i Österslövs kyrka den 17/8. :)

  • Erika83
    Miss JH skrev 2013-01-07 20:23:25 följande:
    Var ska ni ha festen? Blir ni många? Kommit långt i planeringen? Jag är nyfiken på allt . Kul att höra hur andra planerar och tänker

    Vi ska ha bröllopsfesten på Brunnen i Arkelstorp. Letade ett tag o hittade det o tyckte att det passade oss. Då blivande svärmor är utbildad kock o har haft egen cateringfirma förr så ska hon laga all mat o dricka köper vi i Tyskland så då fick det bli något bygdegårds-aktigt. :) Det blir ca. 60 bjudna gäster. ska skicka ut inbjudningar nu i feb, så får vi se hur många som kommer. Nja, vi har inte kommit så jättelångt. Kyrka o lokal bokade vi för typ ett år sen, för att vara säkra på att få det vi ville. Vi fick vårt första barn i augusti 2012 så det har varit mkt fokus på honom. Vi precis startat upp planeringen igen efter en längre paus. Håller nu på med fotograf, transport o musik... Svårt det här med musik. Det är ju ganska dyrt. Vi är inne på att ha DJ men vill ju ha någon som vi vet är bra....
  • Erika83

    Snälla söta hjälp mig!!!
    Det där med brudnäbbsklänning och tärnklänning...
    Min syster ska vara tärna och min systerdotter ska vara brudnäbb. Min syster vill gärna ha en klänning som hon kan använda fler ggr efter bröllopet och detsamma gäller för hennes dotters klänning.
    Jag vill att det ska vara finklänningar, (då vi gifter oss i kyrka) behöver inte vara typiska tärn/näbbklänningar men ändå inte "vardagsklänningar". Var hittar jag detta utan att det blir vansinnigt dyrt? Snälla hjälp mig!!!
    Har kollat en del på nätetmen hittar inget så känns intressant....

  • Erika83
    Miss JH skrev 2013-01-21 12:50:16 följande:
    Erika: Jag har köpt näbbklänningarna till mina flickor på haléns. De har jättefina där som inte kostar så mycket. Men det är klart, de är ju kanske för mycket bröllop? Du kan ju alltid gå in och kolla . Mina tärnor har hittat en klänning de gillar på Nelly.com och en på bubbelroom. Vanliga klänningar som de kan använda vid festliga tillfällen sen. Båda klänningarna ligger runt 400 kr. De ska bara bestämma vilken av dem de vill ha . Vilken färg vill de ha på klänningarna?
    Ok, tack för tipsen! Jag vill gärna att den ska vara antingen ljus (ej vit) eller med ljusgrönt i.

    Tack för tipsen på DJ med, ska kolla upp det! {#emotions_dlg.flower}
  • Erika83
    LindaCalle skrev 2013-01-21 17:38:28 följande:
    Erika: kolla inne på angeli boutiqe, randiga rutan i stan! De brukar faktiskt ha rätt mycket till vetiiga priser också, iaf sist jag var där för hundra år sen, haha ;)
    TACK! Skrattande
  • Erika83
    Miss JH skrev 2013-01-21 18:35:24 följande:

    Ja Erika, det kan jag hålla med Linda om. randiga rutan har väldigt mycket fint till vettiga priser. Där köpte jag min studentklänning, för sisådär en 100 år sen visserligen, men ändåSkrattande.


    TACK! Solig
  • Erika83

    Har beställt inbjudningskorten nu. DJ är nog på gång. Fotografen är på gång. Har bokat in tid till att prova brudklänning den 4 feb, första provningen mest för att kolla priser och så...
    Har börjat bestämma oss angående menyn.

    Ja det börjar kännas att det är på riktigt!!! Skrattande

  • Erika83
    Ritak skrev 2013-02-02 10:11:40 följande:
    Så nu har jag fyllt i listan Erika83- Österslövs kyrka 17/8, fest på Brunnen i Arkelstorp. Jssson - Sambon får hinderssprövningen på posten den 7/2, sen får vi seLindaCalle - Näsby gård i kristianstad, fest o vigsel på samma ställe.memme - hässleholm 17/8 vankiva kyrka - Stoby byggdegård MiaMiniMe mille88 MissJH- Kristianstad 29/6 Åhus trädgårdsbröllop vid havet- festen på samma ställe MrsM Sahara8 - sölvesborg 12/10 Mjällbykyrka-Tulseboda BrunnRitaK ? 1/6 Mjällbykyrka och middag på Hällevikshavsbad Hihi vad roligt att ni gifter er samma datum! Jag heter Rita, är 22 år gammal. Gifter mig med min drömprins Kalle den 1/6. Vi gifter oss i Mjällbykyrka sen ska vi ha bröllopsmiddag på Hällevikshavsbad och senare under kvällen ska vi rymma iväg

  • Erika83

    Jag känner att jag har tio sidor att läsa igenom när jag är här inne. Är nog här inne alldeles för sällan.... ;) Hur som helst... Nu har vi bokat DJ o fotograf. Jag har provat klänning på MB i Vinslöv. Mycket dyrare än jag trodde men GUD vad fina klänningar. Hade föreställt mig en ganska så enkel med lite brodyr eller pärlor. MEN den jag fastnade riktigt för var rätt mycket mer än så. Jag kände mig som en riktig prinsessa i den. Åh jag vill ha den!!! Ska kolla på ngt mer ställe. Någon som har bra tips på affärer i Malmö-trakten kanske? Vill se om jag hittar någon som är liite billigare. Men jag är ju kär i två klänningar (lite mer i den ena). Tusan! ;) Inbjudningarna har kommit. Ska bara skriva ut infobladet med, sen ska de iväg. Ja det känns mer o mer verkligt för varje dag. :))

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!