• maxmamma

    Bröllopsfest eller inte

    en liten fundering, om ni har för avsikt att smita kl 20. o lämna gästerna själv kanske det räcker med mat o dryck ngra timmar.

    skulle jag gå på nåns bröllop o de aviserar att de ska ha fest o sen drar så tidigt skulle jag nog tycka det kändes lite snopet.

    då behöver ni väl ingen nattamat o sånt om ni ska dra o gästerna blir kvar, har en känsla av att åker ni så åker väl gästerna hem då oxå i samma tid ungefär??

    det är ju ni som är det stora dragplåstret för festen om man ska se det så.

    kom i håg nu att detta var min personliga reflektion av det här upplägget, jag säger inte att jag har rätt i detta men inte fel heller.

    alla ska göra som det passar dem bäst.

    jag o min m2b viger oss kl 16.00, blir klar kring 16.45, fotgraferas under någon timme med barnen o våra föräldrar o tärnan o marskalken.

    det blir lite vinbål o småtugg kring 18.00 förrätten kring 18.15 och varmrätten kring 19.00, kaffe o fikabröd o tårta kring 21.00 skulle jag tro.

    vi ska inte ha fest i den bemärkelsen med liveband eller dj, vi väljer att ha spotify lista som spelar musik o så länge folk känner att de vill vara kvar är vi kvar oxå men räknar nog lite kallt med att de flesta inkl oss själva gör kväller kring 23-24tiden.

    eftersom det är våran "glans o glamour" kväll vill vi vara kvar o njuta av den så länge folk orkar o vill vara kvar.

    vi drar på en mini resa med barnen i slutet av våren o sen en resa på hösten bara jag o älsklingen o njuter av varandra.

    kanske ordnar nån större "bröllopsfest" med grillbuffé för de som inte är bjudna till bröllopet o firar på det viset med dem. 

  • maxmamma
    hsmamma skrev 2012-12-16 20:31:46 följande:
    Blev en missuppfattning. Antingen åker vi kl 20, el så har vi fest
    aha okej jag fattade fel där ber om ursäkt för det.

    varför inte ställa till med en fest med vänner o familj o så i efterhand? kan bli hur bra som helst ju. 
Svar på tråden Bröllopsfest eller inte