Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Gifta sig utomhus och hoppas på vädergudarna eller i underbart vacker kyrka? Tradition eller kreativitet?

    Vi satsar på utomhus, men har en lokal på standby om det skulle skita sig... Eller snarare, vi ställer in oss på att vara i lokalen och så blir det extra kul om vi kan vara ute

    Jag tycker inte att det låter för krångligt, en 20-min promenad brukar de flesta klara. Min sambos föärldrar gifte sig på sitt lantställe dit det är ca 20-25 min promenad och det gick jättebra. En annan tanke som slår mig är att folk kanske kan åka båt dit om det nu ligger vid vattnet? Det vore ju lite lyxigt!
    Men ni måste nog ta det några varv så att allt blir genomtänkt. Spelmän tror jag funkar fint, det brukar höras utomhus. Både ni och prästen/VF får se till att prata tydligt. Och så länge det funkar så kan man alltid frakta dit bänkar, stolar, tält...

    För att kunna bestämma er, skriv ner för- och nackdelar för båda ställena och skriv även upp vad som måste fixas (och vad det kommer kosta). Beroende på hjärtat eller hjärnan kommer ni säkert fram till ett bra beslut!

Svar på tråden Gifta sig utomhus och hoppas på vädergudarna eller i underbart vacker kyrka? Tradition eller kreativitet?