Inlägg från: Koloratur |Visa alla inlägg
  • Koloratur

    Hur kan man ha krav på klädsel samt skriva att det bjuds på middag när det sedan visar sig vara varken fest eller middag efteråt?

    Anonym (fattar inte) skrev 2012-12-07 15:25:19 följande:
    Grejen är att jag och min m2b är de enda på hans familjesida som kommer. Han har varit gift en gång och hm ja, han är rätt impulsiv verkar det som, tänker inte igenom saker osv och min svärmor sa att "jag har varit på ett bröllop, det räcker" så hon tar det inte på allvar, deras syster kommer inte heller men med förklaringen att det blir jäkligt dyrt.



    Jag blir lite förvånad över svärmors reaktion.... Spelar det någon roll att han varit gift en gång förut? Och? Borde inte alla få en andra chans till kärlek? 
    Kanske insåg de att ingen verkar ta deras bröllop på allvar och därför bestämde sig för att inte lägga så stora pengar på bröllopet...?
    Känner naturligtvis inte till hela situationen, men det låter ändå rätt taskigt att strunta i hans bröllop för att det är andra gången. 
     
Svar på tråden Hur kan man ha krav på klädsel samt skriva att det bjuds på middag när det sedan visar sig vara varken fest eller middag efteråt?