• Äldre 3 Dec 17:03
    30719 visningar
    207 svar
    207
    30719

    13 juli 2013

    Hej alla brudar.

    Har sett att vi är en hel del som gifter oss den 13 juli så tänkte kolla om det finns något intresse för en sådan tråd. Där vi kan dela lite tankar och tips.

    Skriv gärna lite om er själva och kanske vart ni gifter er?

  • Svar på tråden 13 juli 2013
  • Äldre 20 Dec 23:13
    #51
    Madame B2B skrev 2012-12-20 20:36:35 följande:
    Är det någon av er som har bokat frisör än? Jag tänkte att jag skulle vara ute i god tid med det, men det har funkat dåligt. Jag hade sett ut ett ställe som jag tyckte verkade bra, men de kunde inte ge besked. Chefen skulle ringa men hörde aldrig av sig. När jag ringde igår, för säkert fjärde gången fick jag veta att de nu hade tappat bort lappen med mina kontaktuppgifter. Idag ringde de upp och så att jag kunde återkomma med min fråga i sluet av april eller början av maj. Jag tycker att det är i senaste laget. Vad säger ni? Jag har kontaktat en annan frisör och hon har lovat ge besked i mellandagarna. Så allt ska nog ordna sig till slut ändå!
    ja jag tänkte också vara ute i god tid men min frisör bokar inte in sommarens kunder förän i februari. Men det tycker jag ändå är helt okej. Då hinner man om det är så hitta en ny ändå.
  • Äldre 21 Dec 18:39
    #52

    kago09  : min lillasyster är utbildad fotograf o jobbar som det nu , så det är också fixat=)

    oj klänningen , den är så vacker vet inte riktigt hur jag får upp den här, har inte riktigt koll på denna sida, haha hade problem o hitta tbx till denna här tråden fst jag sparat den i favoriter . men det kommer nog =)

    har du hittat nån klänning än ?

    färgtemat blir virött vittt o svart är det tänkt, jag ska ha vita converse som skor , känns lite som jag =)

    vad ska ni ha för mat , svårt o beräkna portioner tycker jag .

  • Äldre 21 Dec 18:45
    #53

    har ingångslåt , men ingen utgångslåt än..

    vad ska ni ha för låtar??

  • Äldre 21 Dec 21:32
    #54

    oj vi har massa låtar men ingångslåt blir nog vanlig gammal standardlåt som man brukar ha. Men som utgångslåt ska vi ha intror till pirates of the carribean. Haha.
    Sen ska vår solist sjunga god bless the broken road och så måste vi hitta en till.
    första dansen blir can you feel the love tonight.

  • Äldre 22 Dec 08:02
    #55

    Som det ser ut nu så ska vi catering med tvårätters och sen tårta då som efterrätt! Jag har röstat för buffe men min blivande tyckte det kändes mer lyxigt så då kör vi på det, för mig har det ingen betydelse! Det blev nästan samma pris ändå! Låtar har vi inte bestämt än men jag tror det är introt till band of Brothers som min sambon gillade! I kyrkan blir det "utan dina andetag" och/eller "then you look at me" med celine dion! Fast det finns ju hur många som helst!! Snart är jag färdig med inbjudningarna, blir riktigt fina om jag får säga det själv satt igår och skrev på våra kuvert, silver på lila kuvert! Vår temafärg är lila, vit, silver!

  • Äldre 22 Dec 09:43
    #56

    pagnie: utgånglåten låter ju toppen =) det ska ju vara nåt som är en själv o är det ni så blir det ju superbra=) men ska ni ha "cd spelare" eller kan ni få nån som spelar på orgel eller nåt, jag måste kolla sånt med våran kyrka hur det funkar =)

    kago 09: vi är buffe människor o vill kunna sitta länge länge o äta o ta om , o kanske ha kvällsvikning på "natten " men visst är det lyxigare med 2 rätters=)  har du nån blogg kago? jag ska väll sätta mej o försöka mej på o göra en så man kan lägga ut bilder, för har verkligen inte fått till det på bröllopstorgets blogg, bilderna vill inte komma ut på sidan =)
    gör du inbjudningrna själv, alltså sitter o pysslar? vi gjorde våra på nätet o satt  o designa själva o det vart inte så farligt dyrt som jag trott, o jag önskar jag vore mer pysslig, men när jag knappt får ihop ett kinderägg så har jag lagt ner den iden =) haha lila vitt o silver låter superfiint

  • Äldre 22 Dec 09:45
    #57

    såg dom hade ljusstakar på ikea för 4 kr st som man kan ha åt två olika håll ena hållet värmeljus o andra långa ljus, är inne på o köpa dom o sätta färgtema ljus i dom istället för o köpa ljusstakar i färgtema , blir lite enklare då =)

    är det nån som ska gifta sej i örebro ?

  • Äldre 22 Dec 11:05
    #58

    ja vi är också buffe människor. eller är och är vet jag kanske inte men det är lättast då vi har persisk mat och vi tycker att folk måste få välja själva eftersom alla in tycker om all persisk mat. så för oss vart detta lättast.

    ja men det är verkligen vi. det är våra filmer så det bara skriker om det. syrran min hade introt av topgun när dom gick ut. skitkul. ekade i heeela kyrkan. tror dom i alla fall satte på det i högtalarna som fanns i kyrkan. men för oss vet jag inte hur det går. vi ska träffa prästen i februari så innan dess vet vi inte så mkt.

    nej tyvärr inte vi gifter oss i sthlm. flyttade dock från örebro i augusti. ;)

  • Äldre 22 Dec 15:35
    #59

    vad mysigt med persik mat, annorlunda, vad innehåller ett sånt bord??

    oki så ni har bott i örebro, vad fick er o flytta=)??

    vill att det ska bli januari så jag kan skicka ut inbjudan o "gåut" med att vi ska gifta oss är ju bara några som vet än så länge=)

    håller på o bokar en trubadur till bröllopet=) finns ju några o välja mellan , men har nog hittat en.

    hur ska ni dekorera borden ?? jag har lite ideer men gäller bara o välja det man tycker bäst om , det som är så roligt med bröllop är att det är som ett gigantiskt buffebord, o man kan välja o vrka helt vad man själv vill ha =) me like :P

  • Titti Conny
    Äldre 22 Dec 17:37
    #60

    Lite sen in i den här tråden... men va trevligt! Vi gifter oss också 130713. Att vi skulle gifta oss på sommaren var självklart och sen ville man ju ha några snygga siffror också. Så 13:e juli fick det bli! Glad Roligt att läsa om allas fas i planeringen. Vi har kommit en bit på väg men tänkte ta tag i det på allvar efter nyår.

    Vi gifter oss i Dalarna (eftersom jag kommer därifrån), så då blir jag döpt, konfirmerad och gift i samma kyrka. Cirkeln blir verkligen sluten, haha... 

    Förövrigt fyller jag 30 och vi ska (förhoppningsvis) få vårt första gemensamma barn under 2013, så det är verkligen det året allt händer!

    God jul på er alla Glad

     

Svar på tråden 13 juli 2013