Inlägg från: Kago09 |Visa alla inlägg
  • Kago09

    13 juli 2013

    Som det ser ut nu så ska vi catering med tvårätters och sen tårta då som efterrätt! Jag har röstat för buffe men min blivande tyckte det kändes mer lyxigt så då kör vi på det, för mig har det ingen betydelse! Det blev nästan samma pris ändå! Låtar har vi inte bestämt än men jag tror det är introt till band of Brothers som min sambon gillade! I kyrkan blir det "utan dina andetag" och/eller "then you look at me" med celine dion! Fast det finns ju hur många som helst!! Snart är jag färdig med inbjudningarna, blir riktigt fina om jag får säga det själv satt igår och skrev på våra kuvert, silver på lila kuvert! Vår temafärg är lila, vit, silver!

  • Kago09

    Jag är 30 år och sambon 29 år! Vi har varit tillsammans i 7 år, förlovade i 15 månader! Har en hund på 6 år och två söner, en på 3 år och en på 10 månader! Vi kör också bakvänt :) Vi har inte pratat om giftemål så mycket innan så därför blev det den ordningen :) Det där med dukning är något jag tänker på mycket! Vad jag vet är att jag ska ha vita stolsöverdrag av knoppa lakan från ikea, lila rosetter, vita bordsdukar, lila servetter. Har funderat på löpare och sett fina i organza med silvriga hjärtan, ska ha blockljus sen vet jag inte mer! Som bordsplacering ska vi ha stenar som vi skriver namn på o ska klistra på ett lila hjärta! Har också funderat på strykning faktiskt ;) ska jag stryka hemma dagen innan vi ska duka eller stryka dem på plats??? Vilka i-landsproblem man kan ha ;)

  • Kago09

    Lycka till titti Conny, håller alla tummar och tår att det blir bebis för er 2013 Tanken är just nu att barnen ska gå in med tärnor o bestmans antingen med dem eller dem två tillsammans! Jag går in sist med min pappa. Sen kommer min pappa o styvmamma sitta längst fram o där får barnen sätta sig om de inte vill stå därframme! Efter vigsel o fotografering åker de hem med deras barnvakt! Tanken är också att vi skiljs åt på fredagkväll och ses i kyrkan på lördagen! Åh va man längtar när man skriver om det god jul på er!!

  • Kago09

    Hej allihopa! Det var ett tag sedan, vi har haft det ganska jobbigt över jul och nyår men nu är vi på banan igen. Vi hade inbrott i vårt hem på julafton och det har varit något av det värsta jag varit med om! Att främlingar varit inne i vårt hem och tagit våra värdesaker och minnen, det känns så otryggt här just nu, de första dagarna kunde vi varken sova eller äta, man kan nog inte föreställa sig hur det är! Vi var deppade och såg inte alls emot att planera ett bröllop, sen att vi går back nu ekonomiskt är inte så kul, man får ju inte tillbaka 100% på det man förlorat så vi får ju lägga våra pengar på att få tillbaks det inte så kul :( Men var och provade brudklänning i torsdags och då blev man lite gladare :) jag hittade min drömklänning, skulle se vad jag passade i och hade bestämt att ha knä eller ankel lång men blev hellång! Sen tog hon fram slöja o tiara och hela paketet, jag kände mig så fin :) trodde aldrig det om mig själv, fast jag e inte så flickig i vanliga fall o nu får jag chansen så kanske ska passa på! Är det någon som beställt eller ska beställa kinaklänning? Både jag och m2b tycker det e ganska saftigt med så mkt pengar på en klänning man använder en dag, vi tänker mer så mkt kul vi kan göra med barnen för de pengarna! Hur gör/tänker ni andra?

  • Kago09

    Ojdå, jag själv skulle aldrig kunna lägga så mycket pengar på en klänning, men man är ju olika som tur är!! Nästa vecka ska vi skicka ut inbjudningar, spännande! När ska ni andra skicka era? Vi ska även boka cateringen och tårta, har ni andra fixat det?

  • Kago09

    Värst är ju videokameran då vi inte fört över sen vi fick son nr 2 så vi har inget på honom, det gör mig så ledsen! Det tog barnens smycke de fått i present, sen mina o mannens då guld är ju lätt att sälja, datorer o lite annat! Så som det såg ut o vad de hört från andra så tror de att de blev störda då bla grannen kom hem när det antagligen var här! Ja det är ingen härlig känsla men nu har vi gjort allt vi kan för att förhoppningsvis aldrig behöva va med om det igen! Ett tips, ta kort på alla smycken o elektronik o spara kvitto så ni har bevis på att ni äger det! Skriv även ner serienr från tv o sånt då är det lätt för polisen att spåra i deras datorer om de får in gods!

  • Kago09

    Jag funderade på en sak, ska ni ha slöja? Tycker inte man ser så många med det längre men väldigt snyggt. Provade det när jag provade klänning och man kände sig lite extra vacker på nåt vis!!

  • Kago09

    Jag hade också bokat en annan kyrka! Om man bokar kyrka från början så är det ju i en kyrka man vill bli man och hustru inte i ett församlingshem! Den kyrka som vi ville gifta oss i renoveras också och vi ville inte vänta ett år så vi fick också tänka om! Nu ligger denna bättre till å den andra låg ca 2-3 mil härifrån! Den vi ville gifta oss i från början konfimerades min sambo i och det är en av Sveriges få rundkyrkor. så är ju alltid svårt när man väljer en kyrka för att det betyder något sen blir det inte så :(

  • Kago09

    Tidigare ikväll gick hela familjen och lade inbjudningarna på brevlådan! Äntligen är det igång snart vet alla, så spännande :)

  • Kago09

    Idag har inbjudningarna kommit fram till våra gäster :) vi har redan fått några anmälningar, de var snabba :) Har idag varit hos floristen där vi tänkt beställa blommorna ifrån, fick tips av ett kompispar som gifte sig förra sommaren att hon här var bra och prisvänlig! De stora i stan tar ju betalt för att man pratar o bestämmer vad man ska ha! Fick ett bra pris om man jämför vad man läst att vissa betalar! Hur går det för er andra?

Svar på tråden 13 juli 2013