• VanAbo

    las vegas bröllop!!! hjälp!!! :d

    Har varit i Las Vegas flera gånger, men aldrig gift mig där så på vigselfronten kan jag tyvärr inte hjälpa till...
    Men jag skulle säga att det är värt att lägga lite extra pengar på ett boende central på The Strip (stor gågatan) så man slipper förlora tid och pengar på att ta sig till hotell som ligger längre bort. Stratosphere är ett fint hotell med den bästa utsikten över hela Vegas men den ligger en bit bort. Jag skulle säga att man ska hålla sig runt Bellagio, Ballys, Tresure Island, Planet Hollywood m.m. för att kunna promenera till de flesta ställena. Vill tillochmed påstå att Luxor ligger för långt bort... Om du inte vet vilka hotell jag prata om så kan du googla upp en bild och få en översikt på hela The Strip. =)

     Jag var i Las Vegas i somras och om jag jämför med de andra gångerna jag varit där (2011,2007,2004) så har det mesta blivit dyrare. Men mycket beror ju på vad ni vill göra där förutom att gifta er. Nästan varje hotell har ju sitt eget poolområde med bar och restaurang så ni kommer ju inte behöva betala inträde för något sånt. Vill ni leva på relativt "billig" man så finns det ju olika alternativ på den fronten också. Vill ni lyxa till det nån kväll så finns det otroligt fina restauranger överallt. Min absoluta favoritrestaurang är en jätteliten mysig italiensk restaurang i The Venitian (som by the way även är mitt absoluta favorit hotell att gå runt i) som har den godaste pastan jag någonsin ätit! Ett tips bara =)

    Jag brukar åka till LV i samma sväng som jag är i LA och hälsar på vänner och släkt så för min del har jag inte spenderat en hel vecka i LV, men för vissa kanske det behövs 6-7 dagar.. själv tycker jag att det räcker med 4-5 dagar. Man solar och badar på dagen och går sightseeing på kvällen när mörkret faller, det är mycket finare när man ser alla ljus. =) Men på 7 dagar kommer ni absolut ha gått in i varenda hotell och sett typ allt som går att se. 

    Vill ni gå på någon konsert på exempelvis Ceasers Palace så får ni räkna med att det behövs lite mer pengar. Jag skulle verkligen rekommendera Cirque du soleil shower... var själv på en i hotellet Treasure Island, men de finns på flera ställen. Det beror lite på vilken typ av show ni vill se. Finns ren akrobatik, finns med vatten, finns med eld.. osv... Beror väl lite på vad ni tycker om.
    Men det finns i alla fall många bra shower i LV som verkligen är värda att gå på.

    Angående hyrbil.. Nu har jag inte hyrt bil i LV, men jag har hyrt bil i Usa. Sist kostade det oss sjukt mycket, men det kanske var för att min man envisades med att hyra en Dodge Charger. haha... hursomhelst så får ni räkna med några tusenlappar för bil och försäkring.

    Lycka till med planeringen!  

     

Svar på tråden las vegas bröllop!!! hjälp!!! :d